Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#66020
Giani
Member

@cameliu wrote:

Ma las de fotbalul romanesc nu de Sportul!
De fapt incepind de maine o sa tremur pt Gorica, sper sa nu apuce luna septembrie nici o echipa ro in vreo competitie. Si HAI BULGARIA! apoi albania si restul!

Raminetzi pe forum, baietzii fac ceva petitie la Uefa. Nu stiu daca i-ati vazut pe Ovidiu si pe Giani la TV, au fost mai multi, i-au luat jandarmii un pic in primire…

Si eu voi tine pumnii echipi slovene. Se impun cateva lamuriri: imediat ce am ajuns in fata acelui bordel, Ovidiu a scos un banner cu un mesaj foarte pasnic (Iubim fotbalul curat, iubim Gasca Nebuna, cu sigla Sportului pe mijloc; cred ca este unul dintre acele bannere concepute de Dan Moldovan). Ovidiu incepe o scandare agresiva, ceva gen “FRF cuib de hoti, criminali si mafioti” (citarile sunt un pic inexacte). Un papagal imbracat ca un homo, in camasa rosie, incepe sa isi bage ceva in mortii mamei lui Ovidiu, aici intervine Florin, care da un recital de zile mari (a fost capabil sa il injure pe idiot doua minute fara sa repete nici macar un cuvant). Atunci apare in tromba masina de la bronic: iese unul mare si prost, care isi propteste hoitul (1.95 m si 120 kg) in fizicul lui Ovidiu; pus in inferioritate, liderul nostru de opinie cade. Atunci apare o dubla interventie: Florin cu mult tupeu si o legitimatie de ziarist, eu cu mai putin tupeu, dar cu o intrebare fundamentala: eram pe o proprietate privata sau pe domeniu public. Intrucat eram pe un domeniul public, garcile private au lasat-o moale, dar gorila care il bruscase pe Ovidiu tot insista ca “domnisoara” sa paraseasca zona. Pana la urma i-am soptit vreo doua in creierul lui cel lipsa: ca daca face o asemenea aluzie, aceasta poate fi interpretata ca homofobie si chiar daca persoana vizata nu este gay, reactia lui este demna de codul penal. Atunci s-a cumintit si prostul (e drept ca si seful de echipaj a avut o contributie in acest sens).

Alta intrebare interesanta, pusa de mine: “am eu fizic de om care se bazeaza pe pumn? Eu abia ridic o gantera de 10 kile.”. Seful echipajului a recunoscut ca nu este cazul sa deschid acest subiect.

Pana la plecarea lui Siman lucrurile au fost plictisitoare: un meci mic cu niste agenti de paza privati (nicidecum jandarmi), declaratiile domnului Siman, si un card de ziaristi care nu stiau ce e mai important de prins in poza: actele lui Siman sau bannerul lui Ovidiu.

Interesanta a fost intrevedea cu Prunea, dar nu o detaliez acum, ca la orice replica pe care mi-o amintesc imi vine sa vomit; ori tastatura asta m-a cam usturat la buzunar.