Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#66027
Coco
Member

UEFA trimite Pandurii in prima liga

Dupa ce UEFA a validat decizia Comisiei de Apel de a retrage licenta de club profesionist Sportului Studentesc, „pandurii“ sunt siguri ca vor evolua in primul esalon.

Pandurii Târgu Jiu a revenit in Liga I, cel putin asa sustine Marin Condescu, bosul gruparii gorjene. LPF nu a emis inca un comunicat oficial prin care sa invite „pandurii“ in prima liga, acesta fiind asteptat in cursul zilei de astazi. „Normal, nu au ce sa faca. Decizia Comisiei de Apel este definitiva si irevocabila. Trebuia ca vineri sa se termine totul, dar in stilul lor de doi bani incearca diverse lucruri. UEFA a trimis raspuns si a validat decizia Comisiei de Apel, Sportul Studentesc nu are licenta de prima liga. Lucrurile sunt clare“, a declarat Condescu. Afirmatiile acestuia sunt sustinute de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care nu-i da nici o sansa Sportului de a evolua in Liga I sezonul 2006/2007. „A venit de la UEFA o hârtie in care se spune ca a avut dreptate Comisia de Licentiere. Siman facuse o hârtie ca o sa vina cu elemente noi. El trebuia sa vina cu chitanta prin care sa dovedeasca faptul ca a platit datoriile si era in prima divizie. La sedinta, Mircea Sandu a intrebat daca exista chitanta, dar aceasta nu a fost si nici nu s-a mai luat in discutie. Gata, e clar“, a spus Dragomir.