Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#66043

Onlinesport – Miercuri, 26 Iulie 2006, 13:04:48
FRF arunca pisica la UEFA

Oficialii FRF au afirmat miercuri dimineata ca raspunsul UEFA ii va edifica asupra luarii unei decizii finale in cazul Sportului Studentesc.

Miercuri dimineata a avut loc la Casa Fotbalului o intalnire intre oficialii FRF Florin Prunea si Ionut Lupescu, alaturi de jucatorii echipei Sportul Studentesc.

Prunea si Lupescu au incercat sa arunce responsabilitatea retrogradarii Sportului pe umerii UEFA, afirmand ca se asteapta o decizie in acest caz de la forul suprem al fotbalului european.

In cazul in care aceasta va fi favorabila Sportului, se va convoca o sedinta de urgenta la FRF. Raspunsul ar urma sa soseasca in plic miercuri sau joi.

Intrebarea este: ce a transmis FRF la UEFA? Ar trebui ca documentul sa fie public. A informat FRF la UEFA ca oficialii Sportului au venit marti sa faca dovada unei plati, dar nu era nimeni la secretariatul Casei Fotbalului pentru a inregistra documentul?

Stie oare FRF articolul 4.3.4.3 din regulamentul UEFA legat de Licente care spune ca “daca se retrage licenta unui club, eliminarea acestui club din divizia din care face parte poate fi luata de comisia de licentiere”.

“Poate fi luata” nu este egal cu a fi obligatorie. FRF a pus de la momentul zero semn de egalitate intre a retrage licenta si a retrograda Sportul.

Deacord cu tine Ion trebuie sa reactionam indiferent care va fi soarta acestor decizii

[/b]