Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Licenta clubului Sportul Studentesc Reply To: Licenta clubului Sportul Studentesc

#66058
roland
Member

Totusi, e treaba lui Siman, el are oameni platiti pentru asta noi totusi suntem habarnamisti vorbim din auzite , suntem galerie si aia prapadita iar Siman a si facut-o pe nebunu ca apoi sa plateasca a tipat la prunea (cu dreptate sau nu) si acum a trimis jucatorii sa-i mai indulceasca.
Iarasi si totusi idei generale:

Sportul Stud este cea mai veche echipa infiintata in Romania 1916 si este ocupanta locului 4 in campionatul natinal 2005-2006.
Pentru ca nu apelat , precum alte formatii, la subterfugiul schimbarii denumirii pentru a scapa de datoriile catre bugetul de stat, cu mentiunea ca acest club nu are datorii catre angajati sau catre terti ,Sportului Studentesc i-a fost retrasa liceenta de joc in camp 06-07 si automat a fost amenintata cu retrogradarea in divizia secunda. Avand in vedere ca manualul de acordare a licentei nu prevede aceasta sanctiune de retrogradare ca fiind obligatorie, avand in vedere ca nu exista echivalenta intre retragerea licentei si retrogradarea in div secunda, criteriul sportiv fiind indeplinit cu brio (locul 4), consideram aceasta un grav abuz al comisiei si totodata rugam a fi luata un considerare buna credinta a clubului Sportul S care a platit deja 75000 (25%) din suma datorata bugetului de stat circa 300.000 euro obliganduse pana la finele anului caledaristic sa plateasca toate datoriile catre bugetul de stat.
Consideram aceasta un abuz si din partea pres Ligii de f din Rom care afirma ca in cazul retrogradarii echipei, Sp. S pierde si drepturile financiare de televizare aferente sezonului 2005 -06 o sursa imp de venit
pentru orice club de fotbal europeaan.
Rugam obligarea comisiei de Licentiere de a proceda DE URGENTA a convoca adunare pentru procedura de returnare a licentei clubului de fotbal Spt.Stud sau a trimite o delegatie cu competenta pentru a judeca cazul in speta.
Cu sinceritate si in speranta rezolvarii favorabile a acestei nedorite situatii, pres. …..
Mai e de lucru dar sunt cred eu ideile principale ale cazului.
Bon chance!
Nu poate ramane asa situatia Spotului!