Reply To: 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia Reply To: 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia

#66516
ultrasro
Member

Apulum, campioana deplasarilor, a dat lovitura si in “Regie”
Apulum Alba Iulia si-a respectat blazonul de campioana a deplasarilor, cucerit in sezonul trecut. Formatia antrenata de Stelian Gherman a dat lovitura de gratie in Regie, invingind nou-promovata Sportul Studentesc. Oaspetii s-au ales cu trei puncte si cu o prima de 1.200 de dolari, profitind de ratarile imense ale lui Gigel Bucur. Aflat de trei ori fata in fata cu portarul Turcas, atacantul Sportului n-a fost in stare sa trimita mingea in plasa.

In prima repriza, singura faza care a stirnit interesul spectatorilor din Regie s-a consumat in minutul 25. Doi fani turmentati ai “studentilor” s-au luat la harta cu fortele de ordine la tribuna intii. Oamenii legii au incasat citeva lovituri usoare, dar pina la urma i-au imobilizat pe agresori, ducindu-i imediat la politie.

Dan Petrescu, antrenorul Sportului Studentesc, a urmarit partida de la tribuna oficiala pina cind formatia sa a primit cele doua goluri. Suparat pe prestatia slaba a jucatorilor, el a coborit pe teren pentru a-si conduce echipa.

VIP-urile din lumea fotbalului au tinut sa fie prezente in tribune pentru acest meci. Printre vedete s-au numarat Walter Zenga, proaspatul antrenor al Stelei, Mihai Stoica si Mircea Angelescu.

Desi Sportul a dominat primele 20 de minute ale partidei, elevii lui Stelian Gherman au pus treptat stapinire pe mijlocul terenului, creindu-si nenumarate ocazii de gol, mai ales in repriza a doua. Daca bucurestenii au ratat nepermis din fata portii prin Gigel Bucur si Tibi Balan, ardelenii au fost mult mai eficace in zona buturilor aparate de Stancioiu. Scorul putea fi la fel de bine 4-0 in favoarea lor, dar Bumb si
Galdean au sutat in bara.

Pentru victoria din Regie, fiecare fotbalist de la Apulum va incasa 1.200 de dolari.

La fiecare meci avem cite opt mari ocazii, dar nu reusim sa le fructificam. Cred ca de vina este si lipsa lor de experienta.
Azi (n.r. – ieri) diferenta au facut-o portarii