Reply To: 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia Reply To: 31.07.2004 Sportul Studentesc – Apulum Alba Iulia

#66554
Ultras
Member

@ion wrote:

@Ultras wrote:

Cand le dati florile sa le spuneti ca sunteti factiunea ACCEPT a galeriei… 😈 😳

In urma acestor dialoguri “constructive” cu tine cred ca deja e necesar sa spun ca nu are rost sa incepem sa ne jignim sau sa credem ca sintem cei mai mai!
A fost o idee vazind starea de fapt de la Sportu’ ,renunt la ea deoarece vad ca nu se poate face nimic proSportu visavis de identitatea noastra ca suporteri .
Nu-mi place ca desi sintem 20 de oameni care vin la meci incepem sa ne divizam.In general nu cred ca daca spui ca esti solitar in idei si fapte poti pastra o unitate .Anul trecut spuneai ca cel mai greu e sa aduni niste oameni sa faca ceva impreuna acum vad ca lucrurile stau altfel.Chiar daca propunerea mea este proasta cred ca puteai si altfel sa o respingi fara a naste replici care jignesc…

SCUZE Cazimir pentru aceste post-uri care stiu ca trebiua sa le pun in alta zona .Te rog sa nu te superi !

Daca gluma mea a fost deplasata imi cer scuze. Problema care vroiam sa o ating era de fapt ca pana la flori, ar trebui ca cei 20 de oameni care vin la meci ar trebui sa incurajeze echipa tot meciul. Unii care striga doar la gol cred ca au inteles gresit cuvantul suporter. Sunt de fapt simpli spectatori si cred ca ar vedea mai bine meciul de la oficiala.