Reply To: 07.08.2004 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 07.08.2004 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1) Reply To: 07.08.2004 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

#67167
Ultras
Member

DINAMO-ANDONE / Andone: “Sportul ne poate oferi surprize”

BUCURESTI, 5 aug (MEDIAFAX) – Antrenorul Ioan Andone a declarat cã se asteaptã la surprize în partida pe care echipa sa, Dinamo Bucuresti, o va disputa, sîmbãtã, pe teren propriu, în compania formatiei Sportul Studentesc, în etapa a doua a Diviziei A “Burger”.

“Meciul cu Sportul va fi dificil, pentru cã venim dupã douã partide în care am evoluat în inferioritate numericã, cel cu Farul Constanþa, din prima etapã, si cel cu Zilina, din preliminariile Ligii Campionilor. Jucãtorii sînt obositi, pentru cã efortul este mult mai mare în astfel de
situatii. Sportul este o echipã tînãrã, care ne poate oferi surprize. Trebuie sã fim foarte atenti”, a subliniat Andone.

Atacantul Claudiu Niculescu este de pãrere cã formatia Sportul Studentesc este o adversarã periculoasã. “Sportul Studentesc este o echipã tînãrã, periculoasã. Am vãzut cîteva secvente din meciul lor contra celor de la Apulum. Au avut destule ocazii si consider cã au fost ghinionisti”, a spus Niculescu.