Reply To: 07.08.2004 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 07.08.2004 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1) Reply To: 07.08.2004 Dinamo Bucuresti – Sportul Studentesc 2-1(1-1)

#67172
Ultras
Member

Din ProSport:

S-au antrenat la rivali

Pentru a-şi obişnui elevii cu nocturna, înaintea meciului cu Dinamo, Dan Petrescu a primit acordul lui Zenga de a se pregăti pe “Ghencea”
Febra meciului cu Dinamo l-a determinat pe antrenorul Sportului să apeleze la sprijinul prietenului său, recent instalat pe banca Stelei, Walter Zenga. Italianul i-a permis lui Dan Petrescu să conducă o şedinţă de pregătire, de la ora 20:00, în incinta bazei din Ghencea. “Am solicitat şi sprijinul altora, dar Walter este singurul care m-a ajutat. M-am gîndit că ar fi bine ca jucătorii mei să beneficieze de un antrenament în nocturnă, exact la ora la care se va desfăşura partida cu Dinamo. Vreau să înving în “Ştefan cel Mare”, iar pentru acest lucru
m-am străduit să le asigur jucătorilor mei condiţii optime de pregătire”, a precizat Bursucul. În perspectiva reîntîlnirii cu fotbaliştii lui Dinamo, Cristi Irimia şi George Galamaz, jucători pe care i-a adus cu el la Rapid pe vremea cînd era antrenor în Giuleşti, Dan Petrescu a spus: “Nu ştiu dacă vor juca titulari împotriva noastră, dar eu îi cunosc foarte bine şi nu mi-e frică de ei. Irimia a avut o evoluţie foarte bună în returul cu Zilina, deşi nu avea meciuri în picioare”, a apreciat Dan Petrescu. În altă ordine de idei, “studenţii” (foto jos) au promişi cîte 800 de dolari de căciulă în cazul unei victorii în “Ştefan cel Mare”.

Nu le pare rău că au jucat în Regie

Pentru Cristi Irimia şi George Galamaz, întîlnirea cu Sportul are ceva special, ambii evoluînd ani buni pentru gruparea din Regie. “Sportul a ştiut întotdeauna să joace foarte bine contra echipelor mari şi a celor din Bucureşti. Ne concentrăm bine”, rememorează Irimia. Mijlocaşul “cîinilor” îşi aduce aminte cu plăcere de o victorie a Sportului cu 1-0: “I-am bătut la limită, dar am avut şi noroc, pentru că Giani Kiriţă a ratat un penalty. M-am bucurat mult atunci. N-am să uit nici acel 6-5 pentru Dinamo, în Regie, cînd nea Ando abia preluase echipa din Ştefan cel Mare. A fost frumos la Sportul. Oricum, nu-mi pare rău că am jucat acolo”. Irimia şi Galamaz se felicită acum că au ajuns la gruparea roş-albă. Deşi au aflat că van Nistelrooy nu va juca contra lor, ambii fotbalişti au evitat să comenteze, argumentînd că meciul cu Sportul, de azi, este foarte important.