Reply To: Florin Maxim 02.03.1981

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Florin Maxim 02.03.1981 Reply To: Florin Maxim 02.03.1981

#67391
ion
Member

@Tavi wrote:

Maxim, din nou la Iaşi
După operaţia suferită luna trecută la genunchiul drept, mijlocaşul Florin Maxim şi-a scos ghipsul şi a început recuperarea cu antrenamente uşoare desfăşurate la bazin. “Am discutat cu doctorul naţionalei, Pompiliu Popescu, şi ne-a asigurat că în două săptămîni va fi apt de joc. Dacă recuperarea se desfăşoară normal, Maxim va juca peste două etape, în meciul cu Poli Iaşi”, a precizat “secundul” Sportului, Cezar Zamfir.

Prime de joc blocate
Ca şi în sezoanele precedente, fotbaliştii echipei din Regie nu sînt recompensaţi după fiecare rezultat pozitiv, aşa cum se întîmplă la celelalte cluburi. Dacă rămîn în Divizia A, “studenţii” vor încasa la finalul sezonului o primă de obiectiv. Antrenorul Dan Petrescu este cel care stabileşte cine merită mai mult şi cine mai puţin, el întocmind fişe cu evoluţia fiecărui fotbalist.

In acest fel nu se poate face performanta ….Baietii vor juca la minima rezistenta si vor cauta sa ia banii la sosire ,intre timp cautind un tranfer.Ca de obicei Siman isi pune in aplicare gindirea de origine extraterestra pe care o poseda…Ar fi timpul sa plece pe planeta de unde a venit si sa ne lase cu saracia noastra…Conditiile de plata mie mi se par inacceptabile la un club din prima divizie si daca Siman se scoala cu fata la cerceaf poate retrograda prin mici combinatii iar echipa…El cauta sa stoarca echipa de tot ce are mai bun cu un efort minim.Cred ca asta e deja (va rog sa ma scuzati) ticalosie!