Reply To: Universitatea Craiova

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Universitatea Craiova Reply To: Universitatea Craiova

#67549
Tavi
Member

Bîlciul continuă
Adrian Florea, Mario Morcov (Craiova)

Joi noaptea, “telenovela Universitatea” părea să se apropie de sfîrşit. Dinel Staicu negociase cu Gigi Neţoiu la Piteşti şi stabiliseră preţul de vînzare a clubului din Bănie: 1,7 milioane de dolari, din care 600.000 $ trebuia să fie achitaţi astă-noapte, după meciul cu Gloria.

În schimbul celor 1,7 milioane, Comandantul urma să preia întreg lotul de jucători, plus autocarul, evaluat la 200.000 de dolari. Noul patron ar fi folosit gratis cantonamentul din Lunca Jiului, care-i aparţine lui Dinel, cu condiţia să păstreze ca sponsor secundar firma SIF Oltenia. De asemenea, Staicu ar mai fi primit 20 la sută din sumele de transfer ale lui Adnan Guso, Cosmin Moţi, Mihăiţă Pleşan şi Ilie Iordache.

Ieri după-amiază însă, tranzacţia a căzut pentru a “n”-a oară. Actualul proprietar al echipei s-a sucit după o discuţie de o oră cu Adrian Mititelu şi l-a anunţat pe Neţoiu că vechea înţelegere nu mai e valabilă. Surse din anturajul lui Mititelu au afirmat că fostul preşedinte al clubului vrea să preia efectiv Universitatea din vară, dar se va implica financiar şi în ultimele runde din acest campionat!

Se pare că Dinel ar putea ceda Ştiinţa unui concern olandez, care ar fi adus la Craiova de Rodion Cămătaru. “E adevărat că tratez cu nişte străini, dar nu pot să ofer nici un amănunt în plus”, a fost singurul comentariu al lui Staicu.

“Gigi Neţoiu mă ameninţă de o lună că vine cu banii, dar încă nu l-am văzut. Eu voiam să dau echipa cînd mai avea şanse de salvare, nu acum, cînd e ca şi retrogradată”
Dinel Staicu, patron U Craiova

“Domnul Staicu mi-a transmis că mai vorbim la finalul campionatului, că are alte două variante de vînzare. În ceea ce mă priveşte, nu e nimic clar”
Adrian Mititelu

“Eu am altă treabă, nu mă mai interesează Universitatea”
Gigi Neţoiu

14 mai 2005