Reply To: Universitatea Craiova

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Universitatea Craiova Reply To: Universitatea Craiova

#67551
Tavi
Member

PRINCIPIUL ECHIPA CONTRA TERENURI
MITITELU VREA IARASI STIINTA
Autor: SERGIU NEAGU

Dinel Staicu i-ar putea indeplini visul lui Mititelu, acela de a pune laba pe Universitatea, in caz ca ultimul si-ar rupe intravilanul de la Balta Craiovita in doua.
Se aude ca, in principiu, cei doi s-au inteles si va urma schimbul de mape. Circul cu Netoiu si Gigi Becali n-a avut decat un scop din perspectiva lui Staicu, acela de a-l face pe Mititelu sa spumege de furie si sa renunte la terenurile de la Balta Craiovita. Ei bine, incepand de ieri, de cand crema echipei a fost maturata printr-un fax redactat cu picioarele, un lucru este aproape cert: a inceput reconstructia Universitatii pentru divizia C, sub foarte posibilul patronaj al aceluiasi Mititelu. Intr-un interviu gazduit in propriul ziar, locotenetul lui Dinel ne lasa sa adulmecam miscarea. Cu siguranta, daca Mititelu va deveni patron, Universitatea va tine capul de afis, chiar si din divizia B.

Reporter: Se spune faptul ca ati dori sa preluati Universitatea de la Staicu…

Mititelu: Intr-adevar, am avut discutii cu Dinel Staicu, insa am amanat finalizarea lor pana dupa terminarea campionatului.

Reporter: Totusi, nu va ganditi sa va implicati in destinele echipei-fanion a Olteniei?

Mititelu: Si, daca ar fi sa ma implic, o s-o fac dupa ce Consiliul Local si Consiliul Judetean vor sprijini, intr-un fel sau altul, reconstructia Universitatii.
Din cele cateva cuvinte ale lui Mititelu se desprinde urmatoarea ipoteza: Staicu i-a cedat, in principiu, echipa. Mititelu o va putea tine lejer in Divizia B, cu vreo 350.000 de dolari. Facand bilantul posibilului acord dintre cei doi oameni de afaceri, rezulta ca ultimul s-a capatuit inca o data: a vandut jucatori de 2 milioane de dolari, s-a scapat de cheltuieli si a devenit proprietar peste un ditamai terenul, care valoreaza cam 7,5 milioane de euro.