Reply To: 18.09.2004 Politehnica Iasi – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 18.09.2004 Politehnica Iasi – Sportul Studentesc Reply To: 18.09.2004 Politehnica Iasi – Sportul Studentesc

ultrasro
Member

Echipa a jucat bine in prima repriza mai ales dupa ce am trecut de momentul psihologic al ratarii lui Balba din minutul 16. Golul marcat de Mazilu la faza imediat urmatoare a betonat psihicul jucatorilor nostri care au reusit sa neutralizeze eficient toate atacurile disperate ale gazdelor. Golul doi marcat de Bucur la cornerul din minutul 35 a fost bomboana pe coliva pentru jocul gazdelor care au incheiat prima repriza in corzi fluierati copios de cei 7000 spectatori. Dupa pauza Sportul a incercat doar sa conserve rezultatul in conditiile in care gazdele au jucat ceva mai dur. Golul 3 al Sportului a insemnat paradoxal si renasterea jocului lui Poli care nu mai avea de pierdut in acel moment decat onoarea. Au si marcat un gol superb prin varful Balba dar si Sportul pe contraatac mai putea inscrie in 2-3 randuri. Iesenii au terminat in 10 datorita unui branci administrat de Bernard unui jucator de-al nostru in momentul in care jocul era oprit.

O sa revin maine cu alte detalii. Am revenit cu autocarul echipei in Bucuresti in jurul orei 1.30 dimineata, dupa 6 ore de drum (am plecat din Iasi la 19.15)

M-am intalnit cu prietenul nostru din Forum, adica cu Mihada care a venit cu fiul lui, elev in clasa a 4-a. Al patrulea suporter din peluza Sportului a fost Andrei.

Pe curand!