Reply To: 18.09.2004 Politehnica Iasi – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 18.09.2004 Politehnica Iasi – Sportul Studentesc Reply To: 18.09.2004 Politehnica Iasi – Sportul Studentesc

Ultras
Member

Cred ca in acest meci am aratat ca avem valoare. Si daca exista un pic de concentrare si face putine greseli in aparare putem invinge pe oricine. Se poate spune ca Iasul este in criza, ceea ce a favorizat victoria noastra. Dar eu zic ca am jucat ceea ce a trebuit: contraatac. Fazele din care am marcat dovedesc acest lucru. Relatiile de joc sunt bine sudate, fapt dovedit de declaratia lui Mazilu: la golul trei nici nu s-a uitat daca este cineva in careu. A centrat pentru ca stia ca acolo va fi Gigel! Dan Petrescu i-a dat credit lui Ionut si la mentinut titular, cu toate ca putem spune ca este ratangiul campionatului, pana acum. Dar sa fii ratangiul-sef nu este neaparat o nota proasta. Inseamna ca este “acolo”. Ghinionul nu poate tine la infinit. Si sa speram ca la Iasi la spart. Asteptam confirmarea in meciul cu Steaua. Pentru ca baietii isi doresc victoria si cu siguranta ca se vor bate pentru ea si vor da tot ce pot. Pronosticul meu este ca daca eficienta se va afla undeva pe la 30% vom marca de 4 ori!