Reply To: UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League Reply To: UEFA Champions League

#67678
cameliu
Member

Un articol din gsp pe aceeasi tema: 😆 😆 😆

Dispari în 11 secunde
Real Madrid a primit gol după 11 secunde de joc. A intrat în istoria Ligii, dar a şi părăsit-o

Număraţi repede pînă la 11! Gata? Foarte bine. Ce-aţi fi putut face în acest interval? Mai nimic. Un fum de ţigară, hai două, dar din acelea grăbite. O gură de bere, hai două, dacă setea e mare. Trei-patru seminţe sparte, cu ritmul lui Mărgelatu’. Desfacerea unei sticle de vin sau şampanie. Aprinderea aragazului. Deschiderea televizorului pe un canal.

Recunoaşteţi, în 11 secunde nu poţi face mare lucru. Asta dacă nu eşti Real Madrid. Dacă eşti Real Madrid poţi să iei un gol. Nu în 11 secunde normale, ci în primele 11 secunde ale meciului. Şi poţi intra în istoria Ligii Campionilor. Unde, pe lîngă cele 9 trofee cucerite, Real va deţine şi acest record, mai degrabă povară decît mîndrie: a primit cel mai rapid gol. Lucru valabil şi pentru Capello, care tocmai “bifase” cele mai multe puncte pierdute de Real pe “Bernabeu” în 100 de ani.

Dacă am vorbit de încasatori, să vorbim şi despre Bayern. Nemţii nu se dezmint. Să ne reamintim. Lubos Michel a fluierat startul. Roberto Carlos a avut mingea şi a pierdut-o imediat, Salihamidzici a interceptat, a sprintat pe dreapta, a centrat şi Makaay a înscris. “Bună dimineaţa”, era normal să li se spună apărătorilor madrileni, care încă nu se treziseră.