Reply To: UEFA Champions League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Champions League Reply To: UEFA Champions League

cameliu
Member

@Zibling wrote:

Dupa primele 2 partide din CL ale CFR Clujului, vazand atatia bucuresteni extaziati de jocul bun prestat de catre jucatorii clujeni, am replicat unui rapidist (parca)… ca sa stea linistit, deoarece vor urma 4 infrangeri pt CFR in CL. Atunci vorbeam serios, insa si la suparare ca unii oameni isi aleg simpatii “dupa ureche”.

Din pacate, pe jumatate (deja) am avut dreptate. Sa vedem daca se adevereste si cea de a doua jumatate a vorbelor mele. Pt binele feroviarilor clujeni si a coeficientului UEFA al Romaniei, sper sa nu. 😳

Chiar daca au pierdut de 2 ori cu Bordeaux, nu au jucat rau si nu s-au facut nici de ras! A fost si un pic de ghinion + ceva mai multa lipsa de experienta. Si daca raman cu 4 puncte, avand in vedere grupa… e o performanta! A fost si un public la inaltime care nu a inceput cu “demisia” cum se intampla pe la alte echipe dupa fiecare infrangere…
Mai sunt totusi 2 meciuri si ceva sanse macar de Uefa ar mai fi… pot urma insa si 2 infrangeri…