Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

#68124
Ultras
Member

http://www.steauafc.com: Cum se anunta meciul cu Sportul ?
RICA NEAGA: Asa cum s-a vazut si in partida cu Farul, pentru noi nu mai exista nici un meci usor. Toti vor sa bata Steaua, asa ca orice echipa se mobilizeaza la maxim cand joaca impotriva noastra. Sunt convins ca si meciul cu Sportul va fi unul aprig disputat, dar noi mergem numai la victorie. Nu avem voie sa gandim altfel. In plus, cei de la Sportul ne-au pus mai mereu probleme, asa ca trebuie sa ne luam si noi revansa.
http://www.steauafc.com: Cum ai descrie adversarul de sambata?
RICA NEAGA: Sportul a pornit foarte bine acest campionat, e o echipa cu jucatori tineri si valorosi, cu un antrenor modern, din noul val, care stie sa tina fotbalistii in jurul lui. E o echipa imprevizibila, periculoasa in orice moment al jocului si nu trebuie sa-i subestimam in nici un moment al jocului. Trebuie tratati cu seriozitate, iar faptul ca nu au mai multe puncte in clasament se datoreaza doar ghinionului.
http://www.steauafc.com: Mai ai probleme de sanatate?
RICA NEAGA: Dupa meciul cu Farul am avut o lovitura la tendonul lui Ahile, si nu m-am putut pregati cum trebuie doua zile, dar acum sunt complet restabilit. Sunt apt suta la suta pentru jocul cu Sportul.
……
http://www.steauafc.com: In Regie vor fi prezenti numerosi suporteri stelisti. Ce le transmiti?
RICA NEAGA: Sa vina in numar cat mai mare, sa fie alaturi de noi, pentru ca nu vrem sa-i mai dezamagim vreodata. Vrem sa ne simtim in jocul cu Sportul ca si cum am juca in Ghencea!