Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

#68138
ultrasro
Member

La acest meci au fost in tribuna peste 10.000 de oameni plus alte cateva sute ramasi pe la portile inchise dupa minutul 1. A trebuit sa ma duc sa ma cer cu jandarmii pentru a putea sa intre in stadion vreo 6-7 de ai nostri (Giani, George, Andrei Dorst, Andrei Carstea….) asa ca din primele 25 de minute am vazut live doar vreo 5-6.
Steaua nu a reusit sa atinga mingea in primele 45 de minute meitand evidentiata evolutia foarte buna a intregii echipe in aceasta parte a jocului. Daca scorul reprizei era 3-0 Steaua putea spune ca a scapat ieftin. Din pacate Balan a ratat 2 ocazii, una dintre ele chiar incredibila. Totusi el a si marcat un gol senzational sutand in minutul 40 de la 25 de metri direct in bara sub vinclu faza la care portarul Tudor a dat cu capul de bara la modul absaolut real. In repriza secunda Balan a mai ratat inca vreo 2 ocazii iar pe fondul unei stari de oboseala cauzata de unele mici dar sacaitoare accidentari (Lazar, Balan, Bucur) Steaua a reusit sa marcheze doua goluri norocoase adica in urma unor centrari trimise incredibil de un Florentin Dumitru care in restul jocului a fost umilit de jucatorii nostri. Dica, Dinita si Neaga au fost anihilati total de fundasii nostri dar din pacate Steaua a reusit sa loveasca decisiv printr-un fundas sechelarian in minutul 80. Pacat si de reluare de la 11 m a lui Curelea din minutul 83 care a iesit pe langa bare. Steaua a mai avut o singura ocazie de gol cand Neaga a sutat din careu in bara laterala iar arbitrul a acordat in mod aberant corner. Dealtfel Tudor a fost coautor la golul doi al Stelei transformand un aut de poarta in corner din proprie initiativa probecaliana.
Iar Steaua a primit din plin acel 5% datorat in mod nemeritat de arbitraj echipelor gazda… daca au avut 10.000 de suporteri in tribuna Tudor se simti si el obligat sa sprijine PNG lui Fecali cel fudul, sa-i fie numele in veci manjit cu kko.

Echipa merita victorie, poate daca Cruceru si Maxim erau valizi schimbarile noastre ar fi fost mai consistente…

Mazilu e injurat degeaba de unii listasi, evolutia lui fiind in continuare in slujba echipei si mai putin spre evidentiere personala… iar schimbarea lui ieri a fost neinspirata, chiar omul scapat de sarcina marcarii lui Mazilu, Baciu adivca, reusind sa marcheze golul victoriei :(