Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

dragos
Member

vorba lu’ siman:”……..nu este deranjant cand joci bine si pierzi, suparator
este cand ai 3 mari ocazii si nu marchezi…….”

n-am mai vazut atata lume (15.000 spectatori) de multa vreme, practic stadionul arhiplin…..de-abia, de-abia am intrat cu tatal tau, Radu……aproape sa se inchida portile.

meciul a fost placut ochiului, SPORTUL a jucat in prima repriza ca o echipa
MARE; puteam sa beneficiem de penalty (daca era alta echipa bucuresteana – SIGUR SE ACORDA, insa NOI SUNTEM PREA MICI !!!!!),
a ratat si BALAN INCREDIBIL !!!!! dar GOLUL A FOST DE GENERIC !!!!
steaua in prima repriza nu a avut 1 SUT pe spatiul portii (nici nu stiu daca
stanca a avut ce apara)…….primul sut al lor pe poarta a fost in min.60…..
din pacate, paraschiv a inscris lejer fiind nemarcat in careu, iar la golul 2 –
s-a acordat corner inexistent – stanca a iesit PROST !!!!
dupa meci m-am intalnit cu STANCU in carrefour si printre altele imi spunea:……nu stii, asa suntem noi – gresim individual…..

PACAT !!! daca la pauza aveam 2-0 – NU PIERDEAM !!!!
MERITAM UN EGAL, dupa cum a decurs jocul !!!
in repriza secunda am avut un forcing DE ZILE MARI, insa am ratat…….

aseara la “recursul etapei”, “bursucul” spunea ca, prin evolutia echipei noastre, PORTARII de reverva ai echipelor adverse au devenit MVP-ul meciului si anume: la galati – portarul titular n-a jucat, iar rezerva sa a facut minuni in poarta; la dinamo – munteanu n-a jucat, insa gaev a aparat f.bine;ieri, tudor s-a accidentat si hamutovski (rezerva) a aparat excelent…….

referitor la penalty: la emisiunea min.91 – dinu a spus ca initial a crezut ca este 11m indiscutabil, insa dupa multe reluari (si din spatele portii) a spus ca nu este 11m………la emisiunea “recursul etapei”, ioanitoaia a avut
si el aceeasi senzatie (initial – 11m; dupa reluari – nici vorba), insa bursucul i-a atentionat sa vada ca gigel este tinut de mana!!!! si din acea cauza, el cade – ASA CA SE PUTEA DA 11m !!! insa discutia a ramas in coada de peste !!!!