Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti Reply To: 25.09.2004 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti

#68151

Sa nu uitam anumite lucruri… politica instaurata de un anumit personaj la acest club este de distrugere… el tace mereu… de ce? … pentru ca se pare ca are prea multe bube ca sa poata vorbii.
De cand a inceput acest campionat… sportul putem spune ca a pierdut 7 puncte din cauza acestor arbitrii… unii prea prosti ca sa isi dea seama ca au gresit si altii prea hoti ca sa recunoasca ca ei nu gresesc.
In meciul cu C-ta (in ciuda gafei lui stanca) golul Farului a fost marcat in urma unei erori grave de arbitraj… Lazar juca mingea si nu piciorul adversarului…. a fost pana la uma acea lovitrua libera…. sportul ar fi avut 2 puncte in plus deci 10 si un golaveraj 11-10

In meciul cu oitele… nu am primit un penalty clar ca lumina zilei (la televizor s-a vazut clar cum Bucur avea prinplan la minge si Munteanu a bagat piciorul… stiti ce zice regulamentul intentia conteaza… nu doar fapta…. Oricum eu cred ca Bucur nu era tampit sa se tranteasca de vreme ce scapa singur cu portarul. Golul 2 al Stelei s-a marcat in urma unei loturi de colt… care in fapt era aut de poarta… Deci ce s-ar fi intamplat am fi primit doar un gol, si cum in proportie de 90% acel 11 m ar fi fost marcat am fi condus atunci cu 2-0 si s-ar fi terminat 2-1 pentru noi… rezultatul ar fi fost asa steaua ar fi ramas la 13 puncte, iar sportul facea golaveraj 13-11 cu 13 puncte.

Sa nu mai zicem ca este contestat unul din golurile primite de noi la Pitesti… pe motiv ca faza din care s-a marcat unul din goluri a pornit de la un fault nesanctionat… deci daca arbitrul era corect ar fi fost 2-1 pentru noi. Concluzia 13-10 si 15 puncte si locul 3 in clasamentul diviziei A.

Precizare, sa nu va mire arbitrajul de sambata, daca nu stiati va spun eu Craciunescu a primit in urma cu ceva timp o vila ca si cadou din partea bunului prieten si oier Jiji Fecali… vila care se afla bineinteles in Pipera.