Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › 02.10.2004 CFR Cluj – Sportul Studentesc › Reply To: 02.10.2004 CFR Cluj – Sportul Studentesc
Deja am inceput sa facem ordine in Cluj. In spatele casei memoriale Matei Corvin un sofer ghinionist, a ajuns cu roata din fata a Matiz-ului intr-un sant lasat nesemnalizat de primaria lui Poc. Cred ca acesta va fi unul dintre multii clujenii pe care ii vom face fericiti astazi. Restul dupa victoria Sportului. Din pacate astazi Universitatea joaca la Negresti si nu mai avem cum sa ne intalnim cu baietzii de la Vechia Guardia. Ultima data cand am vorbit cu ei la telefon erau la 50km de Negresti (ora 9.30). Am stabilit sa ne auzim dupa meciuri si ne-am urat succes reciproc. Am facut o gramada de poze si acum ne-am infundat intr-un net cafe. Despre meci: nu joaca Balan, Maxim si Lazar (suspect de ruptura de muschi dupa antrenamentul de marti, avand 30% sanse sa joace). De la CFR sunt indisponibili 6 jucatori dintre care 4 titulari.
Echipa probabila: Stanca – Ciupe, Ratiu, Dedu, Rusu – Oae, Cruceru, Stancu, Nae – Mazilu, Bucur. Este posibil ca astazi sa debuteze tanarul de 17 ani Lucian Turcu, venit in vara de la Universitatea Cluj (rezerva). Vremea este frumoasa (cu toate ca orasul este amenintat din toate partile de nori), fetele la fel, berea-i buna etc. Toate premisele pentru o victorie la fel de frumoasa a Sportului.
PS. Meciul e transmis la TeleSport