Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005 › Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005
Multumesc la toata lumea pentru urari.
Vin cu scurte informatii despre ultimul meci al CS Deva in Cupa, cu Jiul Petrosani.
Baietii de la Deva au luptat pana in ultimul minut cand au reusit sa egaleza Jiul care conducea cu 1-0.
Se vede treaba ca sunt luptatori chiar daca in vara au avut destule probleme cu banii.
In minutul 100 au reusit sa inscrie golul victoriei de 2-1 si sa elimine Jiul din Cupa.
La meci ar fi asistat vreo 400-500 de spectatori intr-o tribuna care se zice ca este de 2500 locuri. Nu prea imi vine sa cred.
De fapt nu am mai vazut stadionul de vreo 10 ani.
Prin 1985 Sportul a jucat un amical la Deva (scor 2-1 pentru baietii nostrii) dar a fost un meci de vacanta. Doar Gino Iorgulescu s-a mai enervat si mai tipa pe tinerii jucatori care au fost introdusi in echipa la acel meci.
Ei asteptau la Deva Steaua sau Dinamo in faza asta, dar am aparut noi. Trag nadejdea ca Dan Petrescu sa foloseasca totusi formatia de baza. Nu atat de mult cat sa-i vad eu, dar ar fi bine sa nu mai intampinam problemele care le-am avut anul trecut cu … Bunica.
Astept vesti despre venirea la Deva.
VIVA SPORTUL STUDENTESC