Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

dragos
Member

@Ultras wrote:

Inainte sa te insori ce ti-am spus Dragose? Daca nu iti aduci aminte, revin-o la subiect! 😈
Doi ani de-acu in colo ai b… pe coana… 😈

Florine, te inseli si tragi concluzii pripite!!!!
crezi ca insuratoarea iti suprima drepturile de libertate sau mai stiu eu ce anume????
te inseli, cel putin in privinta mea.

tu ai o fixatie pe faza cu “papucul”, nu??? – deoarece am vazut ca, in topicurile precedente faceai aluzie la acelasi lucru – ba ca suntem suporteri de tastatura, ba ca suntem sub papuc – ce naiba chiar asa iti lasam noi senzatia???

daca tu ai libertate de miscare de la partid si iti faci programul cum doresti, este foarte bine, dar, gandeste-te si la noi, ceilalti care lucram la patroni si nu avem chiar asa de multa libertate, insa pot exista zile de concediu (cine mai are!!!!!), intr-adevar……..
eu zic ca tre’ sa ne RESPECTAM intre noi pentru a avea un climat de prietenie, altfel vom fi dezbinati si acest lucru chiar nu ne trebuie.
tu crezi ca nevestele noastre ne fac programul ????
sotia nu-mi suprima absolut niciun drept – totul depinde doar de mine!!!!
eu, daca vreau si am si posibilitate financiara pot merge, teoretic si in deplasare – daca nu am resurse, stau acasa;
doar nu sunt fratele lu’ siman sa-mi permit chiar fiecare deplasare a echipei, nu??? daca ar exista doar sportul stud. pe lumea asta, atunci as merge cu ei peste tot, insa realitatea este alta…….
exista oare cineva care a fost in absolut toate deplasarile?? eu nu cred….

hai sa fim UNITI si sa fim fericiti, atunci cand intr-o deplasare se intampla sa mearga mai multi suporteri.

SI CU ASTA AM TERMINAT !!!!
SPORTUL FOREVER !!!!!