Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005 › Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005
Chiar ca asta mai lipsea !
Absurdul se ridica la rang de lege !
Jucatorii nu vor sa intre pe teren…Cind Cupa Romaniei e singura sansa sa aduca la club si bani si sponsori , sa scape , eventual , de milogeala la Siman!
Asteptam sa se sperie Siman ca nu i se prezinta jucatorii… Pai tocmai am tras o plimbare prin B dupa ce a demonstrat fie ca nu se sperie , fie ca n-are destui bani si n-a platit la timp la Steaua!
Ne dorim ca echipa sa nu joace ca sa il indepartam pe Siman… Dar n-avem nimic de pus la loc si , repet , asta mi se pare singura sansa sa-i gasim inlocuitor : rezultate bune!
Da’ nu stiu de ce ma framant eu chiar asa … Daca asta e parerea jucatorilor … zau , imi vin pe limba vorbele lui Siman : cine nu vrea sa stea , sa plece ! Eu inteleg ca ei sunt niste angajati si trebuie platiti pentru munca lor dar pot la fel de bine sa inteleg ca sunt angajati la o intreprindere care nu prea merge bine si au de optat atunci : sa stea , poate lucrurile se dreg si sa puna umarul sa le dreaga sau sa isi depuna demisia si sa incerce sa se angajeze in alta parte (lucru care comporta niste riscuri , ca s-ar putea sa fii nevoit sa traiesti din ajutorul de somaj). Din pacate , despre atasament pentru club nu se poate vorbi , nici macar la ei care-s tineri si ai putea presupune si mai idealisti …
In locul lor m-as gandi ca , de fapt , Siman nu s-a prea pus impotriva plecarii lor si multi au ajuns la cluburi unde au infinit mai putine griji in privinta salariului. Dar pentru asta trebuie sa-i tenteze pe cumparatori sa plateasca pretul pe care il merita. Si pentru asta trebuie sa joace si sa arate ca-s buni , nu sa faca greve timpitele! Mai zic o data , asta nu-i problema mea , soarta jucatorilor si nu stiu de ce m-am infuriat asa …Cred ca din pricina comentariilor noastre care imi par a avea tenta “sa se faca dreptate chiar de-ar fi sa se sfarseasca lumea !”
Va cer scuze dar nu pot sa vad cum se insinueaza ideea ca orice e mai bine decat sa mai auzim de Siman, chiar sa se puna lacatul la porti !
Iar cu asta imi promit sa nu mai fac comentarii pe marginea subiectului “cu Siman , fara Siman” ca-s si inutile si ma si necajesc.