Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

07Ex
Keymaster

Dupa parerea mea cel mai bine ar fi daca in optimi am juca cu FC Arges, Universitatea si poate chiar si Dacia Unirea.

Avantajul meciurilor cu FC Arges si cu Craiova ar fi ca ambele echipe sunt varza. Cu Argesul ar fi mai usor deoarece la Pitesti cel putin nu vor veni prea mult spectatori. La Craiova, in schimb, nu se stie niciodata. Avand in vedere ca “U” e departe de un loc pe podium ma tem ca spectatorilor nu le-a mai ramas decat sa mai spere la cupa, si parca vad ca vor veni in numar mare la stadion.

Dacia Unirea este de asemenea accesibila prin prisma faptului ca e o divizionara B. Ma tem insa de un eventual meci la Braila unde SIGUR vom avea parte de un stadion potrivnic ca sa nu mai vorbim de echipa propriu zisa care desi este in divizia B joaca mai bine de cat multe divizionare A.

Cel mai prost ar fi sa cadem cu Dinamo sau FC National. Daca ar fi sa jucam o singura mansa atunci poate, dar in doua manse nu avem nici o sansa. Imi aduc aminte acum cativa ani cand jucam in B si cand am cazut cu Dinamo in optimi unde ne-au eliminat in 2 manse. Daca ar fi fost doar o mansa scorul a fost egal 2-2, poate ar fi iesit ceva in prelungiri sau la 11m dar asa in 2 manse nu am mai avut puterea sa facem nimic.