Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

#68354
ovidiu
Member

Aseara n-am mai reusit sa postez. O fac, de obicei, de la servici, dar când am ajuns, la ora 20, era o activitate ca in timpul zilei si am preferat sa ocolesc.
O fac acum.
Meciul nu a fost unul extraordinar. Sportul începe mai bine si are doua ocazii prin Costin Lazar in minutele 10 si si 17 cu un sut peste poarta, prima, si o lovitura libera cu sut blocatde aradeni. Apoi aradeni încep sa prinda curaj si urmează trei ocazii ale lor in minutele 20, 22, 29, ultima ratata de Sumudica. Pot sa spun ca la ocaziile lor Stanca s-a dovedit a fi in forma scotand tot. A fost o perioada in care am avut emotii foarte mari. In restul reprizei s-a vazut diferenta intre noi si ei, Sportul incercand sa atace mai mult poarta dar s-a izbit in permanenta de apararea UTA-ei.
Suporterul aradean langa care am stat (unul rau de tot) era foarte pesimist inaintea inceperii meciului dar la finalul primei reprize incepuse sa spere la prelungiri. N-a fost sa fie.
La inceputul reprizei a doua, min. 50 Curelea mai are o mare ocazie de a inscrie, urmata de o ocazie a UTA-ei, min 59. După vreo 2-3 min. urmează deschiderea scorului prin supergolul lui Curelea (cu toate ca toata echipa l-a felicitat pe Tiberiu Balan), după o faza foarte frumoasa si bine lucrata de ai nostrii. La scurt timp jucatorii Sportului mai fac o faza de zile mari, suteaza la poarta (spre rusinea mea nu am vazut cine) dar mingea loveste bara. In continuare se mai incearca constructii, un – doiuri, dar nu se mai prea ajunge la poarta. In orice caz a fost o repriza a doua, a Sportului in care nu s-a mai retras in aparare. Doar in ultimile cinci minute au început sa bubuie mingea prin tribune când UTA s-a aratat si ea periculoasa avand o mare ocazie de a egala.
Costin Lazar cel mai bun (nu stiu cum e in restul meciurilor), Tiberiu Balan foarte construciv si jucand pentru echipa. M-a bucurat reintrarea lui Maxim pe final. A fugit bine, dar Dan Petrescu a considerat ca nu de ajuns si după incheierea meciului la trecut la alergari. Nu s-a vazut deloc Mazilu, in schimb Curelea a facut un joc bun.
UTA a avut un grup de vreo 15 sustinatori care i-au incurajat, iar cel de langa mine spunea ca a fost cel mai bun meci al lor din acest an. Deh, s-au mobilizat in intalnirea cu noi.
A mai trecut un meci fara infrangere. Sper la cat mai multe. Mergem mai departe.

VIVA SPORTUL STUDENTESC