Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

#68358
cameliu
Member

@cameliu wrote:

1-0 final!
Mergem mai departe! (asta-i important)

Vreau sa picam cu “U” insa au fost egalati in prelungiri de Galati…
Daca nu cu Braila!
Dar iar o sa faca capi de serie pt Dinamo…

Dupa cum anticipat s-au facut urne “valorice”…

Echipa Dinamo Bucureşti nu va putea întîlni pe Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României, deoarece cele două formaţii nu vor face parte din aceeaşi urnă valorică la tragerea la sorţi, care va avea loc luni, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului.

Dinamo ar putea întîlni, însă, echipa FC Naţional, pentru că cele două formaţii se vor afla în urne valorice distincte.

Cele opt echipe calificate în sferturile de finală au fost împărţite în trei urne valorice. Din prima grupă (urna A) fac parte echipele Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi. În cea de a doua grupă (urna B) se regăsesc formaţiile FC Naţional, Farul Constanţa, FC Argeş şi Sportul Studenţesc. Echipa Dacia Unirea Brăila este singura din cea de a treia grupă valorică (urna C).

Procedura tragerii la sorţi constă în cuplarea unei echipe din urna A cu o echipă din urna C, iar celelalte echipe din urna A, cu formaţii din cea de a doua grupă valorică. Cele două echipe rămase în urna B vor juca între ele. După stabilirea fiecărui joc, cele două bile se vor introduce într-o urnă separată, iar prima echipă extrasă va fi organizatoarea jocului tur.

Partidele din cadrul sferturilor de finală sînt programate să aibă loc în dublă manşă, turul fiind pe 10 noiembrie, de la ora 14.00, iar returul, pe 1 decembrie, de la ora 12.00.