Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

#68423
Ultras
Member

@mihada wrote:

@Tavi wrote:

În minutul 28 al meciului, arbitrul Sorin Corpodean i-a acordat cartonaşul galben lui Flavius Moldovan pentru o intrare a acestuia la Gigel Bucur. Antrenorul “bancarilor”, Cosmin Olăroiu, a protestat vehement la decizia centralului, fiind la un pas să intre pe teren. Ca răspuns la această ieşire, Corpodean a hotărît să-l trimită în tribună pe tehnicianul “bancarilor”. Înainte ca Olăroiu să părăsească suprafaţa de joc, cei 15 suporteri ai Sportului au scandat la adresa antrenorului “Ieşi afară, javră ordinară!”. Olăroiu s-a oprit o secundă, şi le-a replicat fanilor: “Pişa-m-aş pe voi să mă piş, poate vin la voi nesimţiţilor!”, după care a părăsit terenul.

Chestia cu “javra ordinara” zau ca nu-mi place… dar asta e parerea mea. N-am fost niciodata antrenorul unei echipe in timpul unui meci de calificare, dar nu cred ca e usor. Sau poate ca are Oli alte bube si nu le stiu eu….

Am explicat mai sus ca apelativul nu era pentru Oli, ci pentru Flavius Moldovan care avusese o intrare criminala la Gigel. Pentru noi si Oli si Moldovan erau pe aceeasi directie, iar Olaroiu intrase in teren. De aceea cred ca s-a simtit vizat…