Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

#68430
Blue Eyes
Member

Cred ca inca aud destul de bine….nu exagerez cu nimik cand spun ca am auzit numai aberatii…..nu am stat sub copertina….am stat in ploaie si am inghetat pana la finalul meciului………
Nu vorbesc de toata galeria Sportului care era la peluza….vb de doi indivizi pe care nu-i cunosc…care au stat prin preajma mea …..
Nu cred ca acele persoana au ce cauta pe stadion …..ne mai intrebam de ce nu vin femeile si copiiiii pe stadion….RUSINE SA LE FIE….
Cei care au stat la peluza au fost de nota 10…..bv lor…tot asa………nu am nimic cu cei care stiu sa-si incurajeze echipa civilizat…cu cei care au auzitde fair-play si 7 ani de acasa………….
Poate ca nu m-ar fi deranjat comportamentul lor ….dar se auzeau cel mai tare pe stadion…..asemenea comportament poate doar sa strice imaginea Sportului….Ce se intampla daca meciul era televizat ???………..daca se uitau si copiiiiii….credeti ca asta e un exemplu de urmat de cei care se uita la TV…de cei care vin la stadion….????….atunci haideti sa invatam sa injuram ca la usa cortului…