Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005 › Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005
Eu spre deosebire de voi nu am prea sperat la calificare si ma gandeam ca si in cazul unei calificari cupa NU o vom lua sigur.
Nu in conditiile in care jucatorii nu si-au mai primit banii de nu stiu cand sau in conditiile in care Balan si Bucur s-ar putea sa plece din Regie in iarna asta.
Ma gandesc ca si daca am fi castigat astazi, si poate printr-o MINUNE ne-am fi calificat in finala, eu unul nu cred ca am fi reusit sa castigam.
Pentru a castiga un titlu sau o finala de cupa trebuie ca echipa CONSTANT sa mearga bine, trebuie sa se VREA rezultate si performanta din partea conducerii si a jucatorilor, pe cand la noi, dupa parerea mea, conducerea NU VREA PERFORMANTA iar jucatorii vor doar sa se afirme pentru a putea pleca la echipe mai mari din Romania sau in strainatate.
Nu exista o uniune a jucatorilor si o vointa de a face performanta PENTRU CLUB, si PENTRU CULORILE CLUBULUI ci doar din motive personale. Fiecare isi vede interesul lui. S-ar putea sa ma contraziceti, dar asta cel putin este parerea mea dupa cele intamplate astazi.