Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A Cupa Romaniei 2004/2005 Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005

dragos
Member

ca raspuns la SILENZIO STAMPA impus de jucatori, as fi vrut ca pagina mea de comentariu sa fie GOALA !!!!
AGENTUL 003 !!!!

insa, m-am gandit ca nu merita…….trebuie sa raspund macar cu 1/3
pagina alba, caci vreau sa fac UNELE COMENTARII……
precizez de la inceput, ca sunt de acord cu tot ceea ce s-a scris mai sus, in special cu Tavi si Caz.
nu vreau sa ma cert cu nimeni, nu vreau sa comentez arbitrajul, vreau doar sa fac o analiza cu MINTEA si nu cu INIMA; analiza pe care o fac dupa fiecare partida a echipei…..

asadar, ieri m-am trezit bine dispus si am plecat spre stadion cu gandul ca vom sarbatori 2 evenimente.
chiar la intrarea pe stadion, i-am spus celui de la casa de bilete, ca pentru cei 30.000 platiti, voi vedea 3 goluri in poarta gazdelor……N-A FOST ASA!!
la pauza, mi-au venit in minte cuvintele lu’ dan petrescu: “2-0 este un scor periculos si puteti sa spuneti ca sunt nebun, dar eu consider, ca se va juca calificarea.” DEJA AVEA DREPTATE, OMUL…….stia el ce stia !!!!
in repriza secunda, mi-am zic ca tre’ sa marcam si sa ne calificam, insa
am sperat IN ZADAR !!!
nu-mi venea sa plec de pe stadion, priveam rezultatul de pe tabela de marcaj si NU CREDEAM !!!!
daca mi-ar fi spus cineva inaintea meciului ca vom pierde cu 3-0 SEC, l-as
fi luat in suturi……
am plecat de la stadion negru de suparare, insa nu puteam sa gasesc o explicatie…..
ma gandeam ca eu, care am fost pe stadion si nu pot sa-mi explic, dar sa ma fi sunat Radu, Caz, Cameliu din “afara”, ca nici atat nu puteam sa le explic….vroiam sa-i sun pe max, lazar, ionut, insa renunt.
astept stirile din sport de seara, iar DANEZUL FACE LUMINA:
“INAINTEA PARTIDEI, UNII JUCATORI M-A INTREBAU CAND INTRA IN VACANTA !!!! “
acum totul este clar: le este dor de vacanta si nu vor sa mai joace.
am vazut si meciul cu rapid, iar acolo am spus spus ca am jucat CURAJOS, am avut ocazii, doar arbitru ne-a OPRIT.
in cotroceni, ECHIPA A FOST ZEROOOO, in aparare radoi si secareanu au fost TROMPETE (radoi chiar a marcat un autogol, chiar daca era talonat de chihaia), la mijloc tibi a franat cursivitatea jocului, iar in atac n-am contat…….practic, am avut 2 ocazii: una in prima repriza in care gigel a patruns in coltul careului de 6m si in loc sa traga la poarta (altadata rupea plasa din orice unghi), a preferat o pasa neinspirata; in repriza a doua, tibi a scapat singur cu portarul si a “PASAT” cu latul portarului….ATAT.
in rest, a fost un meci in care BANCARII AU MANCAT PAMANTUL, ABIODUN A FOST TRACTORUL CARE A ARAT TERENUL…….daca judecam la rece, tre’ sa fim fericiti ca am scapat doar cu 3 boabe, pentru ca NATIONALUL A RATAT MULT !!!!!

danezul, trebuia, atunci cand a fost intrebat: cand este vacanta???, sa ii puna pe bara pe acei jucatori titulari, care S-AU VAZUT IERI IN TEREN CA ABIA ASTEAPTA VACANTA……..SE STIU EI……..
ESTE PACAT !!!!
dupa parcursul bun pana aici si in cupa si in campionat, AM DAT CU MUCII IN FASOLE !!!!
probabil, sunt prea PLINI DE EI……viseaza doar ECHIPE MARI, bani multi..
insa, pe teren O.
aici, ii dau dreptate lu’ siman (si nu prea am fost de acord cu el pana acum): niciun ban de sarbatori, NIMIC !!!!
SA JOACE FOTBAL PANA LA ULTIMUL FLUIER al ultimului meci, NU SA MIMEZE DORINTA DE JOC si sa joace cu GANDUL LA VACANTA !!!!

cand am spus, ca ne sunt DATORI, am primit reply-uri, cum ca nu ne sunt datori, ca trebuie sa-i mangaiem pe frunte si sa le spunem:NU-I NIMIC!! insa acum, spun, iar: SUNTETI FOARTE DATORI, stimati jucatori !!!!
nu cred, ca va mai fi o alta ocazie (in conjunctura actuala cu rapid si steaua scoase) si cu o echipa a noastra, zic eu, IN FORMA (cu gigel, cu tibi)……cine stie ce va urma in editia urmatoare de cupa….probabil fara piesele grele care vor pleca, nu vom trece de 16-imi……..
RUSINE SA VA FIE !!! VA BATETI JOC in primul rand de VOI si apoi, de NOI, SUPORTERII care multi-putini, astia suntem, VA SUSTINEM!!!

oricum, eu, VOI IN CONTINUARE ALATURI DE EI SI LA BINE SI LA GREU,
cum fac de atatia ani !!!!
SPORTUL FOREVER !!!!