Home › Forums › Archive › Sezon 2004-2005 Season – Divizia A › Cupa Romaniei 2004/2005 › Reply To: Cupa Romaniei 2004/2005
citind articolul din ziarul “ziarul” iti poti da seama ca jucatorii sunt nemultumiti, pe langa faptul ca n-au bani, de sedintele de lucru ale tehnicianului……adicatelea, danezul ii supune la “chinuri” prin faptul ca ii pune sa vizioneze meciurile lor, dar si pe cele ale viitoarelor adversare, basca le si confisca celularele….hmmmmm
ma intreb retoric: cum poti deveni un mare fotbalist (si apoi, poate un mare antrenor), daca nu esti preocupat de TOT ce inseamna fotbal ?????
de multe ori l-am auzit pe dan spunand, ca nu doarme noptile gandindu-se
la noi scheme si tactici de antrenament – concluzia (nu numai prin ceea ce declara, dar se si vede pe teren): este un PROFESIONIST DESAVARSIT.
si automat imi vine in minte intrebarea: cati din actualii jucatori de-ai nostri fac sau vor face acest lucru????
raspunsul il vom afla peste cativa ani, daca au reusit sau nu.
eu cred urmatorul lucru: singura lor ocupatie este sa INVETE SI SA JOACE FOTBAL; apoi vor veni si FAIMA, BANII, NUMELE, RENUMELE, DISTRACTIILE etc.etc.