Reply To: 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National Reply To: 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National

multi
Member

@Radu Dobrin wrote:

1-0 final!!!

bravo baieti….ovidiu…detalii! :)

Cit despre detalii… Pai n-ati prea vrea sa fi trait detaliile astea (doar ca incheindu-se totul cu bine….parca merita sa treci prin toate chinurile iadului ca sa vezi cum putem bate liderul!)
O prima repriza aproape de perfect : destul de echilibrata in prima parte , cu avantaj Sportul si cu Ionut ratind ca-n zilele bune. Avem bafta mare cu Stancioiu la singura ocazie a Nationalului din tot meciul (Caramarin scapat singur , pe centru , Stancioiu scoate cu piciorul din citiva metri) si in partea a doua am vazut o echipa nauca complet : cel putin cinci mari ratari ale Sportului in cel mult zece minute , basca golul lui Bucur cind mai erau doua-trei minute pina la pauza , timp in care Nationalul parea la un pas de a-si lua jucariile si a pleca acasa.
Repriza a doua a fost interesanta doar prin aceea ca , dupa faulturi dure si repetate Coman a reusit sa-l enerveze pe Ciupe si asta s-a ales cu eliminarea in min 75 dupa 2 galbene. A fost un rosu si la N. dupa inca vreo 5 min (Panc) , tot al doilea galben si , in rest , noi ratari ale noastre , inclusiv o situatie de unul la unul a lui Curelea cu portarul Popa.
Ca aspect general am vazut faulturi multe si dure din partea N. (cred ca au luat vreo 7-8 galbene) si , mai interesant pentru noi , o aparare a Sportului fara (aproape) nici o greseala , in cap cu Stancioiu !
Una peste alta , bravo lor si bravo galeriei care a facut galagie aproape tot timpul !