Reply To: 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National Reply To: 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National

#68501
ultrasro
Member

Am inceput prudent incercand sa citim jocul liderului. La 0-0 Caramarin ajunge singur fata in fata cu Stancioiu dupa o recuperare in jumatatea cealalta. Fostul nostru jucator incearca sa-l pacaleasca cu o scarita dar Edy rezolva cu eleganta dificila situatie.

Apoi urmeaza o sarabanda de ocazii la poarta bancarului Popa timp de 20 de minute pe finalul reprizei dar rateaza pe rand din toate pozitiile Bucur (2 ocazii – una singur cu portarul) si Mazilu (2 ocazii – o lovitura de cap trimisa pe langa singur fiind in marginea careului mic cu poarta intreaga in fata sa).

Golul marcat inainte de pauza de Bucur a fost o palida consolare pentru o repriza superba.

Dupa pauza ocazii mari pentru noi vreo 3-4 (Bucur si Mazilu in prim plan), cea mai mare Curelea dar si o serie de centrari bancare periculoase rezolvate sigur de defensiva condusa de Secareanu si Stancioiu.

Pacat de eliminarea aproape gratuita a lui Ciupe de catre caricatura de arbitru numita Salomir.

Acesta l-a eliminat pentru doua galbene pe Ciupe care a facut maxim 3 faulturi in tot meciul dar a sanctionat similar doar unul din jucatori oaspeti care tot meciul au sarit cu picioarele in spatele atacantilor nostri sau au avut intrari la rupere ce impuneau direct cartonasul rosu.

Studentii au controlat tactic tot meciul reusind sa joace de aceasta data fara emotii majore.