Reply To: 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National Reply To: 16.10.04 Sportul Studentesc – FC National

#68502
ultrasro
Member

Sportul Studentesc s-a jucat cu ocaziile la poarta Nationalului
“Gasca nebuna” din Regie si-a pastrat renumele de echipa imprevizibila. Sportul Studentesc a invins ieri pe liderul FC National, dupa o partida in care “studentii” au ratat exasperant. Scorul marilor ratari a fost 8-2 in favoarea “alb-negrilor”. In schimb, “bancarii” au facut poate cel mai slab meci din acest sezon. Daca portarul Popa nu avea citeva interventii decisive, trupa lui Olaroiu ar fi putut incasa o corectie severa.

• Atacantii Ionut Mazilu (in minutele 13 si 39), Gigel Bucur (in minutele 37, 42, si 43) si Cosmin Curelea (in minutul 72) au ratat din pozitie fata in fata cu Marius Popa. O situatie similara a avut si Caramarin in minutul 27, dar Stancioiu a retinut. “Toata saptamina am lucrat numai la faza de finalizare, dar, din pacate, n-au reusit sa marcheze”, s-a vaitat Dan Petrescu.
• Inaintea partidei, de la statia de amplificare s-au auzit acordurile imnului national, marcindu-se astfel “Ziua mondiala a fair-play-ului”.
• Indemnurile la fair-play n-au fost ascultate de jucatori, consemnindu-se doua eliminari (Ciupe si Panc) si numeroase alte cartonase galbene pentru interventii dure asupra adversarilor. Cel mai dur jucator de pe teren a fost Gigel Coman. In plus, mijlocasul “bancar” nu si-a stapinit nervii si le-a aratat degetul mijlociu spectatorilor de la tribuna intii, fiindca era fluierat tot timpul.
• Flavius Moldovan si Marian Savu n-au facut parte din lotul echipei FC National pentru aceasta partida, cu toate ca nu erau nici suspendati, nici accidentati. Cei doi au urmarit partida de la tribuna intii, dar au refuzat sa comenteze motivele pentru care n-au aparut pe foaia de joc. “N-au fost in vederile mele pentru acest meci”, a motivat Cosmin Olaroiu, dar se pare ca cei doi au fost astfel sanctionati pentru viata nesportiva.
• Desi temperatura n-a fost foarte scazuta, bancarul Gabi Popescu a purtat manusi.
• Desi cele doua combatante sint recunoscute pentru numarul mic de suporteri, “bancarii” au avut in premiera la un meci in deplasare doua galerii. Citiva fani ai formatiei din Cotroceni s-au postat la tribuna a doua impreuna cu fanfara “Los Platanos”, iar la una dintre peluze a stat alt grup de fani ai oaspetilor care au ironizat fanfara! Suporterii gazdelor au cintat minute bune “Cuplul Bucur si cu Mazilu bate astazi lideru’!”