Reply To: Adrian Mutu

Home Forums General Football Echipa Nationala / National Team Adrian Mutu Reply To: Adrian Mutu

#68529
Ultras
Member

“Ghinioanele lui Mutu au inceput cind s-a mutat din casa mea”
Daniel Contescu
Duminica, 07 Noiembrie 2004

Dan Petrescu, cel mai de succes fotbalist roman care a jucat in Anglia, are propria explicatie pentru esecul “Briliantului”
Dan Petrescu este fotbalistul roman care a trait cel mai mare succes in Anglia. “Bursucul” a facut furori la Chelsea Londra, cucerind Cupa Cupelor cu “albastrii”. Desi Mutu l-a luat, in trecut, peste picior, afirmind “uite-l si pe fraierul ala de Petrescu, a divortat. Nu vreau sa ajung ca el, sa ma fluiere lumea pe stadion”, actualul antrenor de la Sportul nu loveste in “Briliant”, aflat la pamint. Meciul Poli Timisoara-Sportul, programat initial sa se dispute aseara, a fost aminat fiindca “studentii” sint bolnavi, 12 dintre ei suferind o toxiinfectie alimentara, astfel ca tehnicianul din Regie a avut ieri program de voie.

Ai adunat echipa? Cum se simt fotbalistii de la Sportul?
De miine (n.r. – azi) reluam antrenamentele. Incet-incet, baietii se pun pe picioare.
Cit sint de slabiti jucatorii?
Unii au dat jos pina la patru kilograme. Au nevoie de multe lichide si vitamine. S-au dezhidratat rau.
Ce parere ai despre cazul Mutu? E justa suspendarea primita?
S-a vazut ca englezii l-au tratat corect, nu s-au razbunat. Eu am pronosticat o perioada de suspendare cuprinsa intre sase si opt luni. M-am bazat pe faptul ca ii cunosc pe englezi. Ei nu triseaza.
Ziarele aparute azi in Anglia sustin ca Mutu vrea sa ramina in insula pina pe 18 mai, cind ii expira suspendarea…
Important e sa-si caute o echipa cu care sa se antreneze. Va fi greu sa alerge singur, prin parcuri. Nu e insa indicat sa revina in tara.
Nu crezi ca britanicii il vor trata ca pe un drogat?
Nu. Lumea o sa uite, treptat, incidentul. In plus, microbistii din Anglia sint civilizati. Eu am dat gol Angliei, iar apoi n-am avut nici o problema la revenirea la Chelsea.
Va mai putea reveni Mutu la o echipa de top?
Eu stiu ca are deja oferte din Anglia, de la echipe care se lupta la titlu. Sint convins ca va reveni la o formatie de prim-plan in Europa.
Presa din Albion a inscenat multe scandaluri. Tu ai fost in mijlocul vreunuia dintre ele?
Eu eram linistit, de felul meu. Imi faceam bine treaba pe teren, iar numele meu nu era in paginile ziarelor de scandal. Nu ieseam in fata cu viata extrasportiva. Stiu ca ziarele din Anglia platesc bani grei pentru astfel de episoade.
Chelsea a procedat bine ca l-a dat afara pe roman?
Nu vreau sa-l supar pe Mutu, si nici pe Chelsea. Nu comentez aceasta decizie.
Problemele lui Adi au inceput dupa ce a plecat din casa pe care i-ai pus-o la dispozitie in Londra si s-a mutat in fosta vila a lui Gustavo Poyet….
Asa este. Intimplator sau nu, ghinioanele lui Mutu au inceput cind s-a mutat din casa mea. Pacat…

Atentie la “The Sun”!

Tabloidul “The Sun” este publicatia cu cel mai mare tiraj din Marea Britanie si unul dintre cele mai cunoscute ziare din lume, mai ales ca principala tinta sint picanteriile din viata celebritatilor. “The Sun” a fost publicatia care l-a transformat pe Adrian Mutu intr-unul dintre idolii fotbalului englez. In cautare de senzational, tabloidul i-a oferit atacantului roman 300.000 de euro pentru a avea exclusivitate la inaugurarea casei de la Londra a “Briliantului”, locuinta a carei valoare este de 3 milioane de euro.
Petrecerea n-a mai avut loc, iar ziarul a ramas cu buza umflata si cu banii dati. “The Sun” a fost prima publicatie care a pronuntat cuvintul cocaina in cazul Mutu si l-a lovit pe atacantul roman cit a putut de tare, platind-o chiar pe Laura Andresan pentru un interviu exclusiv. Intorcindu-ne in timp, “News of the World”, suplimentul tabloidului “The Sun”, i-a inscenat lui Ilie Dumitrescu, pe cind evolua la Tottenham, o fierbinte poveste de dragoste cu sotia unui politist, dupa aproape zece ani iesind la iveala ca totul fusese o minciuna. (L.G.)

EVZ