Reply To: 23.10.2004 FCM Bacau – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 23.10.2004 FCM Bacau – Sportul Studentesc Reply To: 23.10.2004 FCM Bacau – Sportul Studentesc

ovidiu
Member
Ultras wrote:
Daca eram macar 10 la Bacau care sa strigam, cred ca am fi dominat atmosfera de pe stadion. Asa in DOI nu am reusit decat sa ne facem auziti. Faptul ca racneam din toti busogii nu ne-a permis sa strigam tot meciul. Era destul de epuizant. Da’ asta e, mergem mai departe…

Eu v-am auzit foarte bine, si am fost foarte bucuros ca se striga pentru SPORTUL STUDENTESC.
Da aveti dreptate cand spune-ti ca mai multi suporteri ar fi dominat atmosfera pe stadion. Pentru mine este destul de greu sa ajung la meciurile echipei. Astept sa se ia hotarari pentru deplasari, cand, sper, sa ne putem vedea. Sa nu crede-ti ca nu-mi doresc sa vin si la Bucuresti. Si inca cum. Dar doar daca prind vreo delegatie, deoarece situatia financiara, nu mie rusine s-o spun, nu-mi prea permite.
Oricum sper ca ne vom vedea. Si asta cat de curand.
Chiar daca ma despart vreo 400 km de echipa continui sa o iubesc, sa ma bucur si sa sufar pentru ea.

VIVA SPORTUL STUDENTESC