Home › Forums › 2017-2018 Season › 2017/2018 Jucatori / Conducere – Players / Staff › Vasile Siman › Reply To: Vasile Siman
@razvanR wrote:
Am citit si opiniile voastre si declaratiile lui Siman si Petrescu din ProSport; ambii au dreptate in felul lor.
Despre inlocuirea lui Siman, va intreb: doreste alta persoana sa cumpere clubul sau sa sponsorizeze echipa si nu poate de Siman?
Asta e intrebarea si raspunsul il stim cu totii…
Ori , atita vreme cit nimeni nu are INTERESUL sa bage bani la Sportul , Siman ramane raul cel mai mic care ni se poate intimpla.
Hai sa nu-l mai acuzam (copilareste , as zice) pentru ca isi doreste bani si popularitate(!) si s-a gasit sa incerce sa le faca pe spinarea Sportului Studentesc. Pentru asta ,mult-putin , primeste si clubul ceva-ceva. Care jucator , antrenor , om de serviciu ar sta pe-acolo si un minut peste clipa in care n-ar fi cineva care macar sa promita ca o sa plateasca munca lor ?
De bine , de rau clubul se taraste de azi pe maine si asteapta zile mai bune… Poate nu cu Siman dar , inainte sa dau cu piatra in el , m-as gandi putin si la zicala “fa-te frate cu dracul pana treci puntea”… Sigur ca , daca-ti vinzi sufletul diavolului , teoretic nu primesti binele indelungat si fericirea vesnica , dar…
Da-ti-mi un scenariu neapocaliptic pentru situatia in care nea Siman face maine ca ala de la Apulum si ma apuc sa-l carcotesc si eu !