Reply To: Vasile Siman

#68629
ovidiu
Member

@cameliu wrote:

Prosport:


Urmează Bălan şi Mazilu
Chiar dacă per ansamblu nici unul dintre jucătorii vânduţi de Şiman nu a rupt norii, fotbaliştii din Regie au în continuare căutare, bucurându-se de oferte din partea marilor cluburi din ţară. Cei mai curtaţi dintre fotbaliştii antrenaţi de Dan Petrescu sunt Ionuţ Mazilu, Costin Lazăr şi Tiberiu Bălan, urmaţi de Stelian Stancu, Florentin Cruceru şi Eduard Stăncioiu.

Sper sa nu fie asa.
Oare chiar nu pot fi lamuriti sa ramana in Regie.
Da, e adevarat, nu cred ca pot. Cat timp nu prea exista bani e greu de accesat in cupele europene. Si cat timp clubul traieste din vanzarea de jucatori, atunci trebuie vanduti, tata.
In orice caz eu nu prea vad unde in tara: la dinamo s-a inchegat o echipa (pana se reintorc la cluburile lor cei imprumutati), steaua se chinuie sa-i puna pe posturi pe cei adusi de la Bacau – deci concurenta mare, rrrrrrapidul nu prea are vedete si nici nu cred ca are nevoie – aici ar fi ceva mici sanse dar patronul este destul de zgarcit cu banii, despre hibridul timisorean – fara comentarii iar CFR Cluj nu cred ca este interersata si nu dispune de bani multi pentru transferuri.
Bine ar fi pentru ei sa plece in strainatate. Sa se impuna acolo.
Ce cap a avut de a vandut o echipa in vreo 3-4 ani. Sau ce a avut in cap.
Tragedia, pentru ca este o tragedie, fiecaruia este ca nu a reusit sa se realizeze pe plan fotbalistic (a se vedea ultimul caz Gigel Bucur: un gol in divizie, meciuri nesatisfacatoare, neconvocat pentru meciul cu Finlanda). Dar in schimb s-au realizat pe plan material. Asta este.
Bine ar fi ca Siman sa deschida ochii, sa vada ca se poate, sa aduca sponsori babani si sa atace cupele europene.
Iar jucatorii sa realizeze ca o plecare hai-hui ii va trece pe linie moarta.
Meciurile urmatoare din campionat sper sa-mi demonstreze si mie si altora ca SE POATE.

VIVA SPORTUL STUDENTESC