Reply To: Vasile Siman

#68867
Zibling
Member

@rapid19pancu wrote:

…Dumneavoastra nu ati prefera sa tineti cu Rapid in loc de echipele astea care sunt ajutate de albitrii precum Steaua si Dinamo si nu mai spun de trecut cand numai ele castigau titlurile :?

Eu zic ca daca tinem cu Sportul Studentesc, careia i s-a sortit acum are sa joace in Liga a II-a, nu inseamna ca trebuie sa avem si o echipa in Liga I cu care sa tinem. Daca tu esti si suporter al Rapidului e treaba ta, dar nu trebuie sa faci aici propaganda rapidista ca nu merge. Sportul nu este o echipa infratita cu Rapidul, chiar daca mass-media incearca sa ne dea aceasta senzatie.

Daca luam ca exemplu fanii lui Millwall sau Leyton Orient – 2 cluburi londoneze cu destui suporteri, dar care joaca in ligile inferioare din Anglia, eu va asigur ca acestia se multumesc la a merge la meciurile echipelor pe care le sustin si nu au si o “second option” printre echipele londoneze din Premier League!

@rapid19pancu wrote:

…ca totusi Tiberiu e un jucator bun care are cel mai mare salariu din Liga II si din istoria Ligii II din Romania dar nu valoreaza 2.000.000 !!!

Aici ai insa dreptate 😥