Reply To: Vasile Siman

#68952
ion
Member

@ion wrote:

Stanca,Stancioiu,Farmache,Galamaz,Balan,Lazar,Maxim,Nae,Mazilu,Bucur,Chihaia,Iovita(chiar da goluri -nu ca sa fie la numar),Stancu,Dinita,Paduret,Radoi,Negru
+ lotul actual punem de vreo 2 echipe de lucurile 11-05 in clasament.Rog sa ma scuzati daca am omis pe cineva si sa o completati voi daca merita efortul
O fi mult ,o fi putin ? Merita sa ne-ntrebam acest lucru indiferent ce sintem ulrasi ,suporteri ,sustinatori, suporteri de tastatura ,simpatizanti ,rauvoitori etc ?
Scuze inca odata daca iar am batut cimpii !!!

In fine din pacate pt unii si din fericire pt altii a venit cumva si ziua in care pe furis sau pe fata ar trebui sa inghitim cu noduri gindindu-ne la 2 (doua )titluri de campioana pierdute pe mina lui Siman de Sportul.
Evidenta e prea mare .Nu Unirea a luat campionatul ci Dan Petrescu (parca era antrenor la Sportu’ :) )si in finala s-au duelat alde Galamaz,Balan,Varga,Maxim,Stancu.Poate va aduceti aminte si de Mazilu (pierdut pt eternitate ) ,Lazar (pacat ca a ales Rapidul) si de altii care azi ori s-au pierdut ori inca mai joaca binisor acolo pe unde sint.
Pacat ca am ajuns sa ne batem pt evitarea Diviziei C …Pacat ca am ajuns sa crestem copii pt Milan si pt Urziceni 😮 …Pacat ca baiatul meu nu intelege de ce tin cu Sportul si ca nu pot sa-i explic .Din pacate amintirile dor ,noi nu am facut nimic si nici nu mai putem face ceva iar nenorocitul de Siman isi continua “opera ” sa de siluire a Sportului netulburat de nimeni….
Inchei inca odata cu aceleasi cuvinte pt cei care inteleg ce am vrut sa spun : scuze daca am batut din nou cimpii !!!