Reply To: Vasile Siman

#68956
razvanR
Member

“Nu ştiu dacă mai eram campioni fără Şiman!”

Articol publicat in Liga 1 | 12.06.2009 | 19:52

Dan Petrescu îi doreşte cu insistenţă pe Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la Unirea Urziceni şi spune că ialomiţenii au pregătit mai multe variante pentru negocierile cu patronul Sportului -echipa de la care sunt împrumutaţi cei doi-, Vasile Şiman. ‘Bursucul e convins că, fără ajutorul celor doi ‘studenţi’, Unirea poate că nu ar fi fost încoronată campioană.

“Fără ajutorul lui Şiman nu ştiu dacă eram acum campioni! Nu ne ascundem după copac, îi vrem pe Bălan şi Varga la Urziceni! El ar trebui să se gândească la soarta lor, pentru că o singură echipă românească va juca în Liga Campionilor! Am vorbit cu Meme Stoica şi se pare că avem mai multe variante pentru ai păstra pe Varga şi Bălan. Rămâne de văzut dacă el va fi de acord. E o ocazie foarte bună şi Liga Campionilor este o vitrină excelentă pentru ei. Pot ajunge la echipe mari în următoarele sezoane. În ceea ce mă priveşte pe mine, atât timp cât sunt acceptat de patron la Urziceni, nu voi pleca la altă grupare de fotbal din Liga 1”, a spus Petrescu la Sport.ro.

Dacian Varga crede că se va ajunge la un compromis între oficialii celor două echipe şi că va putea să evolueze cu Unirea în grupele Ligii Campionilor. Atacantul Unirii spune că deocamdată îşi doreşte gloria şi nu banii. “În momentul ăsta vreau să joc în Ligă sau la o echipă străină care joacă în Ligă. Am 24 de ani, deocamdată nu mă gândesc la bani, am timp să câştig bani grămadă! Eu nu cred că domnul Şiman nu mă va lăsa la Unirea. Eu cred că el şi domnul Bucşaru se vor înţelege pentru o sumă şi că voi rămâne aici în continuare”, a spus Varga.

http://urziceni.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/nu-stiu-daca-mai-eram-campioni-fara-siman-4539036