Reply To: Vasile Siman

#69001
dragos
Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/dialog-halucinant-la-gsp-tv-eu-sint-capul-mafiei-tu-cine-esti-esti-o-creatura-scapata-de-sub-control-intreab-o-pe-ma-ta-393186.html

LIGA B • SCANDAL
Dialog halucinant la GSP TV: ”Eu sînt capul mafiei, tu cine eşti?” » “Eşti o creatură scăpată de sub control!
Întreab-o pe mă-ta!”

Scandalul pe care ”gaşca nebună” îl are cu patronul Vasile Şiman a continuat la emisiunea Contraatac de pe GSP TV.

Dacian Varga i-a cerut explicaţii lui Şiman despre situaţia de la Sportul, care nu a putut intra pe teren la meciul cu Farul, despre banii pentru jucători, despre vizita medicală care nu s-a făcut.

”Du-te pe stradă unde îti e locul”

Replicile dure dintre Şiman şi Varga:

Varga: ”N-aţi avut bani de meci, de chirie de stadion, de ce nu spuneţi?”

Şiman: ”Eşti o creatură scăpată de sub control, în afară de ţigănismele pe care le faci pe stradă, nu eşti în stare de nimic. Du-te pe stradă unde îţi e locul! Mîine la 8 trebuie să ajungi la vizita medicală la Chiajna, dar la cît dormi tu, nu se ştie. O să ajungi acolo unde îţi e locul. Tu esti principalul vinovat pentru tot ce s-a întîmplat acum. Înjuri, ai ieşiri necontrolate”

”Întreabă-o pe mă-ta”

Varga: ”Nu mă mai ameninţaţi, că nu aveţi ce să imi faceţi. Eu sunt capul mafiei, spuneţi-mi cum vreţi! De ce vorbiţi doar de mine? De ce nu vorbiţi de toţi jucătorii? Că nu avem unde sa ne antrenăm? Cine sunteţi dumneavoastră acum la club?”

Şiman: ”Întreabă-o pe mă-ta! Tu, viteazul, liderul grupului, obraznicule! Lumea ştie cine eşti tu, din cauza asta nu te vrea nimeni”

Varga: ”Nu sunt obraznic, sunt cel mai obraznic, aşa cum sunteţi şi dumneavoastră! Daţi-le banii la băieţi. Un milion de lei nu aveţi acum la dumneavoastră. Lasaţi clubul la altcineva dacă nu mai aveţi bani”

”Regret că nu l-am lăsat pe Zamfir să te bată”

Şiman: ”Esti plin de recunoştinţă, cred că ai moştenit asta de la neamul tău, e o calitate de-asta ardelenească”

Varga: ”Dar de ce facem vizita medicală la Chiajna? Aveţi datorii şi la INMS? Aveti sa-i dati bani primarului de la Chiajna”

Şiman: ”Nu e treaba ta! Nu-ţi e ruşine! Mai bine faceţi doar vizita medicală, să nu obosiţi”

Varga: ”De ani de zile vorbiţi mult, nu mai impresionaţi pe nimeni”

Şiman: ”Pe tine nu mai doream să te impresionez! Regret că te-am scos din ghearele lui Zamfir la Buzău, trebuia să-l las să
te bată”

În discutie au intervenit şi alţi jucători ai Sportului:

Andrei Lungu: ”Am o situaţie dificilă, sunt din Piteşti, mai am cinci fraţi acasă, eu cu ce să trăiesc în Bucureşti? Nu am bani, nu am unde să mă antrenez”

Răspunsul lui Şiman a fost ironic: ”Eu ştiam că tu eşti în grevă, vrei să te antrenezi acum?

”E o acţiune premeditată prin care jucătorii vor să devină liberi” (Vasile Şiman)

Codruţ Cioranu: ”Nu figuraţi pe nici un act, sunteţi un fel de spectactor la club pot să spun. Sunt pe locul doi în Liga a II-a şi nu am ce să mănînc, e normal aşa ceva?”

Replica patronul de la Sportul a venit pe acelaşi ton ironic: ”Păi dacă nu vă prezentaţi nici etapa viitoare o să fiţi pe cinci”

PS: Se mai indoieste cineva de caracterul infect a lui Vasili ???