Reply To: 30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov Reply To: 30.10.2004 Sportul Studentesc-FC Brasov

#69039
Giani
Member

@ultrasro wrote:

Declaratia lui Stancioiu a fost o gluma, stiu asta pentru ca abia vorbisem cu el despre galerie si recunoscuse ca auzise tot (inclusiv Cupa e in Regie) dar ca nu e bine sa se gandeasca ca gata au si luat cupa ca li se suie la cap. Iar vorbind de numarul de suporteri se referea in gluma la numarul de suporteri care am fost in ultimile 3 deplasari :) (Iasi – Andrei, Bacau si Cluj – Florin) si care ar fi fost super sa fie mai mare :)

Pai tata, tu esti acolo, la Minister: pune si tu o pila buna la Athanasiu sa opereze odata marirea aia salariala pe care o promite de cand i-a luat locul rectorului meu de acum, si atunci mi-oi permite sa fac si deplasari mai lungi de Ploiesti. Sper ca totul a fost o gluma: nu am avut rabdare sa mai urmaresc si interviurile de dupa meciul cu Brasovul (pe care l-am vizionat in reluare, de la ora 2 a.m.). Sper si eu sa nu li se urce la cap scandarea noastra, cea referitoare la Cupa, sa faca abstractie pe moment si de neseriozitatea lui Samanu’ si sa joace in continuare.