Reply To: 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc Reply To: 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

#69140
Giani
Member

Spre deosebire de alti colegi, nu sufar de mania conspiratiei si nici de alte chestii dubioase. Este evident ca medicul echipei nu ar fi avut cum sa plece cu microscopul dupa el, ca sa identifice eventualele urme de Salmonella sau alte magarii bacteriene prin friptura de pui. Altfel, indiferent de numele proprietarului, este vina acelui restaurant ca a servit unor clienti, fie ei si jucatori la o echipa nou-promovata ce ar fi trebuit sa joace grupele UCL, ceva haleu contaminat cu diverse magarii bacteriologice. Din nefericire este un incident frecvent in tzara rromaneasca, in care caliatea produselor este lasata in voia Sfantului Duh, si daca e sa iasa bine e OK, daca nu, hai sa dam vina pe client, ca oricum plateste ca boul un serviciu de tot merde-ul, ca tot ceea ce misca in tzara asta de merde, si in care totul merde ca pe rroate.

Intr-o tara civilizata, bomba cu pricina, fie ea si de lux, ar fi fost inchisa pentru cercetari amanuntite, iar daca s-ar fi constatat ca materia prima e contaminata, patronii ar fi fost pasibili de parnaie pe termen lung. Din nefericire, traim in Rromania, unde orice este posibil daca ai bani, inclusiv sa iti omori clientii cu salmonella si alte porcarii specifice industriei alimentare. Mai mult, ai si dreptul de a cere despagubiri substantiale nesimtitilor de clienti, care au avut nerusinarea de a se imbolnavi de la marfa oferita de tine, marele patron de tinichea al al societatii demografice (pardon, democratice) originale, tipic rromanesti. Mi-e sila de nonsalanta cu care niste jeguri cu pretentii umanoide isi bat joc sistematic de noi, la fel si de sistemul mafiot care ii protejeaza. Cu alte cuvinte, avem o tara superba, pacat ca e locuita de rromani!!!

Si, ca o ultima idee, incep sa dau dreptate acelui oligofren de origine clujeana: “M-am saturat de Rromania”!!!!

PS. Orice dublare de consoana la inceput de cuvant este indelung premeditata si nu face obiectul vreunei defectiuni de tastaturra.