Reply To: 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc Reply To: 05.12.2004 Poli AEK Timisoara – Sportul Studentesc

#69169
ultrasro
Member

Poli a scapat de coada

Stefan Both
Luni, 06 Decembrie 2004

Poli Timisoara s-a revansat fata de suporterii sai, invingind ieri, pe teren propriu, Sportul Studentesc, scor 2-0, intr-un meci restant din etapa a 13-a. In urma acestei victorii, banatenii au scapat de ultimul loc in clasament.
Meciul a inceput cu un minut de reculegere in memoria celor care au disparut in revolutia din decembrie 1989. Suporterii banateni au arborat trei bannere in berna: “Dumnezeu sa-i odihneasca in pace”; “Morti pentru un ideal, de noi toti dorit real” si “Remember Decembrie 1989”. Publicul a cintat imnul din revolutie “Timisoara, Timisoara”.
Prezenti in tribunele stadionului “Dan Paltinisanu” intr-un numar mai mic decit in alte dati, fanii de pe Bega s-au incalzit inca din minutul 3, atunci cind goalkeeper-ul oaspetilor a retinut mingea sutata de Constantinescu, dupa care, se pare, a intrat cu ea in poarta.
Cea mai mare ocazie de gol le-a apartinut “studentilor” bucuresteni. In minutul 17, Gigel Bucur a scapat singur spre buturile lui Grigore, expediind balonul in transversala. Douazeci de minute mai tirziu, Nae s-a trezit fata in fata cu portarul banatean, insa a finalizat copilareste spre disperarea antrenorului Dan Petrescu.
“Studentii” din Regie au fost sustinuti la Timisoara de sapte suporteri, acestia fiind paziti de trei jandarmi.
In aceasta saptamina, Anton Dobos, patronul Politehnicii, va numi noul antrenor al echipei. Pe lista sa se afla nume precum Iosif Rotariu, Sorin Cirtu, Mircea Rednic, Basarab Panduru.
Sportul a evoluat in inferioritate numerica din minutul 60, cind Dedu a fost eliminat de pe teren dupa un fault din postura de ultim aparator asupra lui Silvasan.
“E greu cind pierzi trei meciuri la rind, dar cu toate astea jucatorii au dovedit spirit si caracter, asa cum n-au facut-o in partidele cu Rapid si FC National. La noi este deja o boala cind un jucator scapa de unul singur spre careul advers, fiindca trebuie sa dea tot timpul cu 5 metri pe linga poarta. Daca am fi beneficiat de un public asemenea Timisoarei, am fi avut cel putin 10 puncte in plus in clasament”, a spus Dan Petrescu, antrenorul Sportului, la finalul partidei.

Eroare in PROSPORT

Formulă improvizată

Sportul a aliniat la Timişoara o echipă destul de ciudată, cu mulţi jucători neexperimentaţi chiar şi pentru tinereţea echipei bucureştene. Vasile Nicola ??? (e vorba de Lucian Turcu deoarece Nicola nu a debutat acum) şi-a consemnat debutul în Divizia A, în timp ce Dedu, Rădoi, Varga sau Nae nu ajunseseră nici măcar la cota 15 în dreptul partidelor disputate în prima ligă. În schimb, au lipsit de pe bancă nume ca Maxim sau Mazilu, iar Secăreanu a fost ţinut doar rezervă.

Altfel, “studenţii” bucureşteni au fost susţinuţi de 13 suporteri, care nu şi-au făcut însă prea mult simţită prezenţa. (Lucian LIPOVAN)

:)) ca sa ne facem simtiti cand incepea sa cante galeria timisoreana trebuia sa fim cel putin 200

http://site.neogen.ro/ss1916/images/img_147986.jpg

http://site.neogen.ro/ss1916/images/img_147987.jpg