Reply To: Revista suporterilor

Giani
Member

Tati, eu mai lenes… intru mai greu, asa ca va trebui sa raspund mai multor idei.

Prima este a lui Dan Moldovan, de a ma propune redactor sef, parca. Din nefericire, nu am pregatirea necesara, cred ca mai degraba aceasta pozitie i s-ar potrivi lui George, singurul de meserie (jurnalist) din grupul nostru. As putea sa il suplinesc pana cand va trece in rezerva, dar asta inseamna aproape 6 luni (momentan serveste patria), dar redactorul sef trebuie sa aiba grija de multe: machetare (pozitionare in pagina, la care nu ma pricep), corectura (asta ar merge, m-as descurca), eventual titluri, subtitluri etc.

Pentru denumirea revistei: consider ca un “Regia fotbalistica” ar fi plat, lipsit de continut, si ar da doar o mica sugestie asupa locatiei stadionului. Mai mult, este un titlu folosit in mod oficial de club in urma cu 15 ani, iar succesul revistei a fost atunci unul nul. “Gasca nebuna” este o marca pe care as adopta-o cu placere: nu este inregistrata, bate clar acolo unde trebuie, corespunde unei imagini deja create de presa si duce spre un nonconformism specific si echipei, si galeriei. Totusi, si aici exista riscul unei plafonari: unii s-ar putea sa traduca titlul ca atare si sa sesizeze spitalul de pe Soseaua Berceni :P. 1916 ar fi iar un titlu fad… nu sugereaza nimic, singurii care si-ar da seama de ce vrea sa spuna ar fi tot cei ce cunosc istoria SSB; cred ca este cea mai falimentara varianta. Nu imi place nici ideea de “black&white”, duce spre o marca de whisky, plus ca echipe marcante cu aceste culori mai exista: Unirea Alba Iulia, U Cluj, Gaz Metan Medias etc.

Totusi, as inclina spre ceva derivat din “Gasca nebuna”… este o “marca” relativ noua, castigata de jucatori, extinsa de unii asupra suporterilor, care poate fi speculata cu succes maxim. Altceva nu prea vad… astept si opiniile voastre, totusi avem pretentia ca dezvoltam o actiune in grup. Si daca jucatorii nostri pot fi o echipa, noi de ce nu am fi????