Reply To: Revista suporterilor

#69230
ultrasro
Member

Sportul Studentesc – campioana de toamna
Data: 2004-12-23

Echipa Sportul Studentesc a reusit sa termine turul de campionat pe locul 1. Fotbalistii din Regie, despre care se spune ca practica unul dintre cele mai placute jocuri din Divizia A, dovedesc ca au si cei mai inspirati suporteri. Asa arata site-ul http://www.golazzo.ro unde Sportul ocupa prima treapta a clasamentului.

GOLAZZO.RO este un joc online cu si despre fotbal, o comunitate a impatimitilor jocului cu balonul rotund! In fiecare saptamana utilizatorii site-ului inscrisi in concurs pot sa faca pronosticuri in ceea ce priveste rezultatele a 20 de meciuri. Aceste meciuri sunt propuse de administratorii site-ului, ele reprezentant atat campionatul intern cat si alte campionate din Europa.

” Ne-am propus sa transpunem jocul cu balonul rotund intr-o competitie online”, declara Vlad Ivan, Managing Partner la Blue Leaf Multimedia, agentia de web design care a initiat Golazzo. “De la etapa la etapa numarul jucatorilor creste, se fac transferuri, se pierd si se castiga puncte. Cert este ca niciodata nu se vorbeste de blaturi sau de arbitri care au gresit.”

Punctajele standard pe care le pot obtine participantii in concurs sunt de 200 de puncte la victorie, 100 la egal si 0 la infrangere. Echipele din divizia A a campionatului Romaniei sunt impartite in trei esaloane valorice iar cele din campionatele europene in doua esaloane. In functie de esalon, punctajul obtinut de un participant in concurs poate sa scada sau sa urce in functie de pronostic si de rezultatul partidei.

De la inceputul acestui tur de campionat a fost adaugata o noua dimensiune site-ului: competitia pe echipe. Odata formate echipele, competitia a devenit cat se poate de acerba. In fiecare etapa, puctele acumulate de reprezentantii unei formatii trec automat si in dreptul echipei din care fac parte.

In acest fel, la sfarsitul turului echipa “Sportul Studentesc” se afla pe primul loc cu un total de 100.400 de puncte.

Foarte important este faptul ca Sportul a depasit in clasament “echipe cu nume”: Internationale Milano, Barcelona, Fiorentina, Steaua sau Dinamo. Clasamentul Golazzo.ro la sfarsitul turului ne arata ca Universitatea Craiova nu mai este lanterna rosie, acum ocupand un onorabil loc 7.

Intr-un clasament al celor mai haioase nume din clasament conduc detasat: Blat Gloria-Bishnitza, Capatu lui 14 si Nationala de bere.

“In doar cateva luni de la lansarea Golazzo am ajuns la peste 1300 de utilizatori inregistrati”, ne spune Dan Teodorescu, Managing Partner Blue Leaf Multimedia. “Daca numarul “jucatorilor” va creste lunar cu acelasi procent ca pana acum, ne asteptam ca la sfarsitul returului sa avem peste 2000 de impatimiti ai fotbalului inscrisi pe site”.

Avand in vedere ca diferenta dintre Sportul si urmatoare echipa din clasament este de doar 500 de puncte administratorii site-ului se asteapta in retur la o adevarata lupta pentru suprematie. http://www.golazzo.ro este un proiect al agentiei de web design Blue Leaf Multimedia, toti angajatii fiind impatimiti ai Sportului Rege.

Sursa: Blue Leaf Multimedia