Reply To: Remembers…..

#69416
cameliu
Member

@07Ex wrote:

În etapa a XXI-a Sportul Studenţesc reuşea un meci mare contra viitoarei campioane Dinamo, rezultatul final de 1-0 (gol Gigel Bucur) putând fi catalogat ca eroic datorită circumstanţelor în care a fost obţinut, Dinamo primind cadou un 11-m în prima repriză din partea arbitrului Corpodean, lovitura ratată însă de câinii rosii. La acel moment Dinamo se afla într-o luptă strânsă pentru primul loc cu FC National punctele pierdute în Regie de Dinamo fiind gata-gata să ducă primul titlu de campioană în Cotroceni!

Cautand asa cuvintul CORPODEAN pe forum, am gasit de-a lungul istoriei cuvinte numai “de bine”… Meciuri cu Dinamo, Farul, National, etc.etc. etc. Din pacate topicurile sunt inchise si nu se pot “quota”… Intre timp baiatul si-a tras catuse.

La orice meci de-al nostru a fost un fel de hotzoman, si s-au adunat cred cel putin 10 de meciuri cu cantec.
Primul de care-mi aduc aminte e un meci cu foresta din mileniul trecut, 1997 cred, am pierdut cu 4-2, le-a dat vreo 2-3 11m incat Razvan Lucescu si-a luat manusile le-a pus pe punctul cu var si-a fugit afara ca oricum se pregatea corpodeanu sa-i dea rosu…

Acum si-a tras catuse ca e la moda…