Reply To: 26.11.2004 Rapid – Sportul

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 26.11.2004 Rapid – Sportul Reply To: 26.11.2004 Rapid – Sportul

cameliu
Member

„Nu merg să mă răzbun!”
Dan Petrescu declară că, pentru el, meciul cu Rapid este doar un prilej de a mai strînge trei puncte. În primăvară, cu Dan Petrescu pe bancă, Rapid a obţinut în Divizia A două victorii, două egaluri şi două înfrîngeri, avînd golaveraj negativ, 8-9
Paul Muntenescu

– Domnule Petrescu, cum credeţi că veţi fi primit de publicul din Giuleşti?
– Depinde doar de suporteri. Eu unde am fost am mers doar să-mi fac treaba cît mai bine. Nu privesc acest meci ca pe o revanşă. Nu merg la Rapid să mă răzbun pe cineva, vreau doar să cîştigăm cele trei puncte.

– Răzvan Lucescu ar putea fi demis în cazul unei victorii a Sportului.
– Nu mă interesează acest aspect. Asta este soarta antrenorilor. Noi sîntem primii care plătim atunci cînd rezultatele sînt slabe.

– Regretaţi că aţi sărutat steagul Rapidului?
– Nu regret acel gest. L-aş face oriunde m-aş duce dacă ar fi în interesul echipei pe care o pregătesc.

– Plecaţi la sfîrşitul turului dacă nu se plătesc restanţele financiare?
– Nu se pune această problemă. Am dovedit pînă acum că eu stau la echipă şi la bine şi la rău. Acum avem un parcurs mai bun, băieţii şi-au revenit. Nu ştiu dacă s-au maturizat, voi face o analiză la sfîrşitul turului.

24 noiembrie 2004