Reply To: 26.11.2004 Rapid – Sportul

Home Forums Archive Sezon 2004-2005 Season – Divizia A 26.11.2004 Rapid – Sportul Reply To: 26.11.2004 Rapid – Sportul

ion
Member

Eu ma agit deoarece conducerea nu ne are la inima si ne ignora…Daca echipa vine sa ne salute dupa meci inseamna ca existam si sintem mai multi de 2…Nu am dorit niciodata de la conducere decit sa ne spuna cum ii putem ajuta!Nu bani sau alte foloase materiale.Cind alte cluburi fac o gramada de chestii pt suporterii lor, conducerea noastra vrea sa ne demoralizeze ,atit…Personal am incercat sa impulsionez si sa ajut dupa puteri ca echipa sa aiba un suport moral in spate dar constat ca pe masura ce timpul se scurge se alege praful de tot ceea ce vroiam sa facem odata …Florine …Involuntar sau voluntar nu faci decit sa creezi grupulete in cei 30 de oameni care de bine de rau venim macar “acasa ” la meci…La meci tu vei sta 2 rinduri mai jos ,cei ce nu au internet la mijloc iar alti ,vreo 3-4 ,mai sus cu 2 rinduri …Nu cred ca e bine!!!Eu nu vreau si nu am nevoie sa dovedesc nimanui ca tin cu Sportu .Eu stiu cel mai bine ce e-n sufletul meu. Lui Siman e de ajuns sa-i arat fularul meu alb-negru vechi de 20 de ani perioada in care el nici nu auzise de Sportu.
Constat ca putine lucruri putem face impreuna si ma voi abtine din respect pentru Sportu sa te mai cicalesc .Oricum sper sa admiti ca acum 2 ani,am avut o sansa sa facem aia 5-7 oameni care ne-am intilnit ,ceva serios pt echipa si ca am ratat -o .D-aia devenim suporteri de tastatura sau ne amestecam cu multimea…